Gjett hvem som kom på overraskelsebesøk?

// inneholder reklamelinker

Nå har jeg en veldig morsom ting å fortelle dere. På mandag sendte søsteren min meg melding, og lurte på om hun kunne komme hit og være her i helgen, og ha litt jentetid. Jeg sa selvfølgelig ja, og tenkte ikke noe mer over det. Vi ble enige om at hun skulle komme i 13-14 tiden, og at jeg måtte se fresh ut, sånn at vi skulle ta litt antrekksbilder. 

Da klokken var litt før 14 sender hun melding og sier at hun er her om 20 minutter. En liten stund etter ringer hun, og spør hvilken klokke hun skulle ringe på. Så ringer det på, og et minutt etter kommer plutselig Benjamin inn døra. Jeg ble helt satt ut, og skjønte virkelig ikke noenting! Han hadde bestemt seg for å komme på overraskelsebesøk, og hadde fått hjelp av søsteren min. Dere kan tro jeg ble ganske forvirret, og veldig glad for å se han igjen! Siden han bor i Bergen, må vi ta fly for å møte hverandre, og ingen av oss hadde egentlig mulighet før i slutten av måneden. Så ja, jeg ble ganske satt ut da det var han som kom inn døren, og ikke søsteren min. Haha, for en skjønning som overrasker meg sånn! 

Nelly – Sko

Ukjent – Shorts

Nelly – Topp 

Daniel Wellington – Klokke 

Nå skal vi straks dra til fetteren min. Han reiser snart til USA og skal være der i et halvt år for å studere (jeg er ikke misunnelig i det heeeele tatt altså, haha). Så vi skal grille hos han sammen med litt venner. Så det blir koselig! 

26 kommentarer

Siste innlegg