En “liten” neglelakk samling

// sponsede negler

Tenkte jeg kunne vise dere neglene som jeg fikk fikset i går. Jeg gikk for en nude akryl, uten noe shellack på. Vil bli litt flinkere til å variere neglefargen min, så derfor ville jeg ha noe jeg enkelt kunne lakkere over. Dere som følger meg på snapchat, så kanskje den litt store samlingen med neglelakker jeg har? Så du ikke bildet, må du titte innom “stinablogg” på snapchat. Og med over 150 neglelakker, har jeg jo stor mulighet til å bytte neglefarge så ofte jeg bare vil! 

En ting som er helt genialt med akrylnegler er at neglelakken holder seg så utrolig bra. Siden neglelakken suger seg fast til akrylen, sitter den sinnsykt godt! For ikke å snakke om hvor mye penere form man får på neglene når man har akrylnegler istedenfor helt naturlige. Mine naturlige knekker alltid uansett, så akryl er et must for meg! 

Hvis du vil få fine akrylnegler, kan jeg virkelig anbefale deg å gå til hun som fikser mine negler. Elisabeth som driver TL salong på Ulven i Oslo, er helt fantastisk flink, og er en helskjønn jente! For mer informasjon om timebestilling, åpningstider, priser og behandlinger kan du gå inn HER. 

21 kommentarer

Siste innlegg