40 Spørsmål og svar

1. Tre ord om meg: Arbeidsnarkoman, surrete og ærlig. 

2. Det første jeg gjør om morgenen: Er å ta en god dusj og hoppe rett inn i pysjen. Spise en god frokost mens jeg ser på youtubevideoer og drikke en stor kopp kaffe. 

3. Når jeg hører på radio blir jeg: Alltid irritert over at de skal snakke så mye. Altså, jeg skrur kun på radioen for å høre om jeg finner noen nye kule sanger. Ikke for å høre dere bable om masse uinteressante ting. 

4. Jeg gleder meg til: Lønningen i september. Da skal ny pc kjøpes. Den jeg har nå synger på siste vers. Batteriet sluttet å fungere for noen måneder siden, skjermen er sprukket, hengslene til skjermen er ødelagt så den kan nesten ikke lukkes og åpnes, touch screenen er ødelagt, og hele greia er treig. 

5. Klesskapet mitt er fult av: Klær! Og da litt vel fullt også. Har allerede 2-3 IKEA poser med klær på loftet, fordi det ikke er plass i klesskapet. 

6. Når jeg skal pynte meg: Skrur jeg alltid på litt partymusikk, tar et glass vin eller en drink, og sminker meg litt ekstra, og tar på meg litt ekstra fine klær. 

7. Jeg har medlemskap: På EVO fitness. Nå som det er sommer er jeg der litt for sjeldent, da jeg heller like å trene ute. Men om vinteren er jeg der veldig mye! 

8. En liten hemmelighet om meg: Hmm.. Etter 5 år som blogger tror jeg de fleste hemmeligheter om meg allerede er avslørt. 

9. Jeg føler meg best: Når sminken og klærne er on point, og jeg er på andre drinken ute med venninner. 

10. I kaffebaren bestiller jeg: Caffe latte, og hvis jeg skal kose meg litt ekstra bestiller jeg med karamell oppi. Yummy!

11. I baren bestiller jeg: Vodka med redbull, skinny bitch (vodka og farris), bulmers (cider), 1664 (øl) eller bacardi breezer watermelon. 

12. I vennegjengen er jeg: Hun litt for ærlige og gale. 

13. I familien er jeg: Hun som har veldig store drømmer og som tørr å gutse! Og “tante barbie” som tantebarnet mitt kaller meg. Haha! 

14. Jeg kan ikke leve uten: Familie, venner og teknologi. 

15. Barn er: Hyggelige så lenge de ikke skriker, gråter, har bæsj i bleia, eller er hypre. Sitter de pent og rolig ned og jeg kan snakke til de som et menneske er det ok. Babyer er jeg lite fan av. Tantebarna mine er vel de eneste barne jeg faktisk liker!

16. Om natten: Får jeg alltid de beste bloggidèene. Det er ikke sjelden jeg sitter oppe til 3-4 på natten og jobber med bloggen. 

17. I vesken har jeg: Begge bankkortene mine (firma- og privatkort), førerkort, nøkler, mobil, leppestift, pudderkost og pudder, iPad, paraply og solbriller. 

18. Trening er: Et must! Det gir meg energi og livsglede i hverdagen! 

19. Politikk er: Viktig. Men ikke noe jeg er så flink til å følge med på dessverre. 

20. Kjærlighet er: Helt fantastisk. 

21. I høst skal jeg unne meg: En ny macbook og kanskje en ny Michael Kors veske. Vi får se når lønningen kommer. Hehe! 

22. I nattbordskuffen har jeg: Jeg har utrolig nok ingen nattbordskuff. Er ikke noe plass til det på soverommet mitt.

23. På kjøkkenet er jeg: Som regel alene. Har ganske mat angst, så jeg hater å lage mat for andre. 

24. Jeg er dårligst til: Å være tålmodig. Hvorfor bruker folk så lang tid? Kan ikke alle bare være like kjappe som jeg er? 

25. Jeg er flinkest til:  Å være selvstendig. 

26. Jeg elsker: Jobben min, hunder og dumle.

27. Med livet mitt ønsker jeg: Å oppnå drømmene mine, oppleve verdenen og ha det godt med meg selv. 

28. Jeg beundrer: Mennesker som står på og jobber hardt for å oppnå ting i livet. 

29. Når jeg jobber: Er jeg “in the zone”. Dere som ser på The Big Bang Theory, har kanskje sett episoden der Sheldon er “in the zone”? Der han ikke får med seg hva som skjer rundt seg, og ikke snakker med andre. Vel, sånn er jeg når jeg skriver blogginnlegg. Da er det ikke snakk om at noen får lov til å avbryte meg. 

30. Min verste uvane: At jeg aldri klarer å ha en god døgnrytme. 

31. Jeg brenner for:  Jobben min. Bloggen, dere som leser, og generelt hele pakka. 

32: Jeg tror på: Det gode i mennesker. 

33. Du visste kanskje ikke at jeg: Har gått på privat adventist-skole? Vel, i dag er jeg ateist for å si det sånn. 

34: På kvelden er jeg: Som regel hjemme og sitter forran pc’en og jobber. 

35. Som venn er jeg: Veldig lojal. 

36. Når jeg har fri: Fri? Haha! Ingenting som heter fri når man er blogger! 

37. Det beste jeg vet: Hmm. Det er for vanskelig å velge bare en ting. Men noen av mine favorittting å gjøre er: å reise, gå turer i skogen, jobbe med bloggen, møte lesere og feste. 

38. Det er lov å lyve hvis: Det er ikke lov å lyve. Uansett hva. 

39. Om fem år er jeg: 27 år og har forhåpentligvis har jeg kjøpt egen leilighet her i Oslo. Håper jeg fortsatt jobber som blogger og har skaffet meg en liten hund. 

40. Om ti år er jeg: 32 år og begynner å bli godt etablert inn i voksenlivet. 

 

♥ Følg meg på FACEBOOK for oppdateringer ♥

15 kommentarer

Siste innlegg