Syns du jeg skal vinne?

Da er endelig nomineringen til årets vixen blog awards åpnet. Jeg syns det er like spennende hvert år, hvem som vinner de forskjellige prisene. Jeg var selv nominert til årets skjønnhetsblogg og kom til finalen for et par år tilbake. Husker hvor spennende og gøy det var! Jeg hadde blitt utrolig glad og takknemlig hvis dere vil nominere meg til årets prisutdeling. Å bli nominert til Vixen blog awards betyr veldig mye for meg, da det viser hvor mye man har jobbet og stått på for å ha en så bra blogg som mulig. Av de kategoriene som er i år, tror jeg disse passer best til min blogg;

Årets livsstilsblogg er hverdagsbloggeren som lar leseren komme tett på livet ? på både godt og vondt. Bloggen har en personlig og uformell tone, og deler på en inspirerende og engasjerende måte både små og store øyeblikk. At bloggeren snakker både til og med leseren veier tungt her.”

 

Årets moteblogg er først ute med det siste, og er signert motebloggeren med en fingerspissfølelse for mote, trender og tendenser og som med sin unike stil også våger å skape egne trender.”

Årets trenings- og helseblogg inspirerer og engasjerer innen helse, trening og fritid, og gir gjennom sporty tips og friske ideer leseren overskudd i hverdagen.”

Årets Instagram er Instagram-kontoen som er det første du sjekker når du står opp om morgenen og det siste før du legger deg om kvelden. Årets Instagramer er personen som gjennom sine bilder og sin feed inspirerer, overrasker og engasjerer en hel verden. Antall følgere vil også telle her.’

Årets blogger har i løpet av det siste året utmerket seg med sitt unike innhold, sterke personlighet og det lille ekstra som inspirerer og engasjerer leserne ? hver dag.”

 

Håper du har lyst til å nominere meg. Trykk HER for å nominere meg ♥

 

43 kommentarer

Siste innlegg