Helt i min egen verden

God lørdagskveld! I dag har jeg gått en lang tur i Oslo sentrum, helt i min egen verden. Mobilen var på lydløs, ikke noe musikk på ørene, og tankene fikk bare flyte. Deilig å kunne gå litt i sin egen verden, samtidig som man kan gå rundt i byen og bare se på alle de forskjellige menneskene. Jeg gikk innom kongeparken, og der er det så koselig! Har du ikke vært der enda, må du ta turen asap! Det var fontener ute i store dammer, folk som grillet mens de spilte på gitar, gardister som gikk rundt, hunder som lekte med hverandre, og en avslappet stemning. 

Kjenner hodet mitt trengte litt alenetid, etter å ha vært litt for sosial den siste tiden. Jeg rekker liksom ikke å få alle tankene på plass, når jeg ikke er alene. Er det sånn med dere også? 

Nå skal jeg slappe av forran tv’en med en god film eller serie. Har ikke helt bestemt meg hva valget faller på enda. Så om dere har noen gode anbefalinger, så rop ut! Den faste lørdagsgodisen har jeg også kjøpt inn. Dugg frozen yoghurt, med litt mango og blåbær. Nam nam!

Hva bruker du lørdagen din til?

24 kommentarer

Siste innlegg