Så lenge har jeg brukt hair extensions!

God lørdag! Hvordan har deres helg vært så langt? Min har så langt vært fullstappet! I går var jeg hjemme hos Susanne, som er min faste frisør. Vi har vært gode venninner siden vi var 14 år gamle, og hun var den som fikk meg til å få dilla på hair extensions. Jeg husker da hun hadde nettopp fått det og vi var rundt 16 år, så tenkte jeg “æææ, så rart å ikke bare ha ekte hår”. Men i det jeg selv fikk testet det ut, var jeg bitt av hair extensions basillen, og har brukt det siden det.

Så det er kanskje ikke så rart at jeg føler meg mer som meg selv når jeg har langt tykt hår, enn mitt naturlige hår, som ikke er like lekkert for å si det sånn, haha! Uansett, Susanne er den eneste som skjønner hvordan jeg vil ha håret mitt, og er den eneste som får lov til å fikse håret mitt. Jeg hadde fått helt panikk hvis hun hadde plutselig flyttet til utlandet, og jeg måtte funnet en ny frisør. Nei, uff, det hadde ikke gått bra!

Heldigvis bor Susanne i nærheten av foreldrene mine, så jeg tar alltid en tur innom de mens jeg først er i Hokksund. I går var det duket for tacofredag hos mamma og pappa, og søsteren min, samboeren hennes, og barna dems, pluss bestemor var der. Så dere kan tenke dere det lydnivået når 8 personer skravler i munnen på hverandre, og skal fortelle om alt mulig forskjellig! Men det er vel sånn det skal være? Helt kaos, masse taco og utrolig mye latter! 

Nå må jeg fortsette på den milelange to-do listen jeg har laget. Merker at jeg har vært på ferie en uke, for her har det hopet seg opp! Ha en fin dag, så blogges vi senere! 

 

32 kommentarer

Siste innlegg