Slik ser mitt ekte hår ut!

// Sponset

I dag skal jeg sette på helt nytt tape extensions. Det er sykt hvor god kvalitet håret fra Locks and bonds har. Jeg har sikkert sagt det hundre ganger før, men jeg sier det igjen. Kvaliteten er amazing! Jeg har hatt samme håret siden februar, altså 6 måneder. Og jeg har hatt det på døgnet rundt hele tiden, med unntak av da jeg har heist det opp selvfølgelig. Men håret har holdt seg utrolig bra. Det er først nå det begynner å bli litt slitt, og derfor bytter jeg det ut. Sykt at det har “overlevd” så lenge, i og med at jeg krøller og retter det hver eneste dag. 

Så ja folkens, som dere kanskje skjønner. Jeg elsker håret til Locks and bonds. Har skrevet masse om håret før, som du kan lese under kategorien “Hair extensions”. Men tenkte bare å vise dere et par bilder av hvordan mitt eget hår ser ut, uten hair extensions. Jeg blir alltid litt sjokkert over hvor fort mitt eget hår har vokst det siste halvåret. Gøy å se at det også holder seg veldig sunt og fint også. Så tape extensionet er veldig lite skadelig for mitt hår. Whoop whoop! 

Men selv om mitt eget hår endelig begynner å få litt lengde, kommer jeg nok til å fortsette med extensions en god stund til. Det er noe med å ha veldig langt og tykt hår, som får meg til å føle meg ekstra fin. Og som tanteungen min hadde sagt til søsteren min i går “tante ser ut som en barbie”, og jeg har nok håret å takke for det komplimentet. Hehe! 

30 kommentarer

Siste innlegg