Sommerens must haves!

Hvordan har deres sommer vært så langt? Min har vært veldig bra! Siden vi er kommet i midten av juli, tenkte jeg å skrive litt om hvilke ting som har vært veldig must haves for meg, så langt i sommer. Så kanskje du får noen tips til nye ting du kan teste ut! Her er det litt forskjellige tips, alt ifra skjønnhet til turist-i-egen-by tips! 

// Inneholder sponsede produkter

Fashion tattoes – Disse er bare så fantastisk fine, og er det perfekte sommertilbehøret! Spesielt på sommerbrun hud. Jeg liker å bruke de både til fest og hverdags. Nelly har et utvalg med fashion tattoes som du kan finne HER (reklamelenke).

 

Hvit neglelakk – Dette har vært min obsession den siste tiden. Hvite negler og solbrun hud, hører jeg en stor tommel opp? Neglelakken kan du forresten kjøpe HER (reklamelenke)

 

Solbriller – Jeg vet ikke om det er fordi jeg har blå øyne, eller om jeg bare har skikkelig sarte øyne, men jeg må alltid ha på solbriller hvis jeg er utendørs. Hvis jeg klarer å glemme solbrillene hjemme er det helt krise. For ikke å snakke om hvor mye jeg går rundt og myser hvis jeg ikke har på solbriller. Myse (sinna) rynke nei takk! 

Fragrance mist – Denne body sprayen fra Victoria’s secret ble med hjem etter at jeg hadde vært i Ios i fjor, og den har blitt en storfavoritt. Den dufter herlig og frisk mango. Det eneste som er litt kjipt med den, er at lukten går vekk ganske fort, siden det ikke er eau de perfume. Men den er veldig god å spraye på både kroppen, og i rom i hjemmet. 

 

Solkrem – Dette er sommerens viktigste must have. Å bruke solkrem er så ekstremt viktig. Og ja, til og med i Norge. Bruk en solkrem for å beskytte huden mot UVA og UVB stråler. Husk å bruke en faktor som er høy nok til solen der du er. Tips; begynn med en høy faktor og send faktoren etterhvert som du blir mer brun, så du unngår å bli solbrent. Min favorittsolkrem er definitivt Piz Buin sin. Den gir masse fuktighet, beskytter mot UVA og UVB, også lukter den så godt. Jeg pleier alltid å smøre på et lag med solkrem når jeg skal ut i solen, og ikke bare hvis jeg skal på stranda, med 10 SPF her i Norge. 

 

After sun – Uansett om du er i syden eller hjemme i Norge i sommer, er det viktig å bruke en aftersun etter at du har solt deg. Da jeg reiste mye i fjor, testet jeg ut flere aftersun produkter, og min favoritt ble Hawaiian tropic sin. Den tilfører mye fuktighet, lukter herlig kokosnøtt og papaya, og inneholder aloe vera gel som roer ned solbrent hud. 

Bysykkel – Hvis du bor i by, er bysykkel et must. I Oslo kan du kjøpe bysykkel kortet for kun 120,- kr for en sesong. Da kan du leie sykkel når mellom 06:00-00:00 hvor som helst i byen. I Oslo er det massevis med sykkelstativer, som du lett kan leie med deg sykkel. Det er til og med en app som heter “OsloBySykkel” som viser hvor det er ledige sykler i nærheten av deg. Syns det er så koselig å sykle rundt i byen, og være litt turist i egen by. I tillegg er det så mye billigere og miljøvennlig å leie sykkel enn å ta buss/bil. Mer informasjon om bysykkel finner du HER. De har også bysykkel i Drammen og Trondheim. 

 

Pass – Reising hører definitivt med til sommeren. Så langt i sommer har jeg allerede vært i Berlin og Bergen en tur. Og på tirsdag reiser jeg til utlandet igjen. Mer om det senere! Har du ikke råd til å dra til utlandet, kan en roadtrip i Norge være et godt alternativ. Ta toget eller bilen, finn et billig hotell, og vær litt turist i eget land! 

 

– Har du noen summer must haves? – 

12 kommentarer

Siste innlegg