Byens beste Tapas!

I går var søsteren min og jeg på Aker Brygge og spiste på Delicatessen. Jeg pleier vanligvis aldri å spise tapas, siden jeg er livredd for at det skal bli for sterkt. Er ganske pysete kan man si! Hehe! Men siden søsteren min er helt forelsket i Tapas fikk hun dratt med meg dit. Jeg ble veldig positivt overrasket, og jeg er ganske så sikker på at vi kommer til å gå det en god del ganger i fremtiden. Jeg bestilte albondigas (kjøttboller), blåskjell og patatas bravas (poteter). Jeg elsker jo blåskjell, og disse var helt fantastisk gode. Var så mett etter middagen at vi nesten rullet ut derfra! 

Men først ble det et par glass med røvin på søsteren og en cava sangria på meg. Herregud, så god den var! Har drukket sangria før, og det var virkelig ikke noe godt. Men den her var helt fantastisk! 


 

Etter noen drinker på Delicatessen gikk vi til Beer Palace og tok et par drinker til. Mon tro om de drinkene gjorde litt utslag, for så mye har jeg ikke ledd på lenge. Vi satt lenge og skravlet om alle mulige jenteting og holdt på å falle av stolen fordi vi lo så mye! 

Nå skal vi ut en tur i sentrum og titte litt. Håper dere hadde en fin fredag i går også. Fortell meg gjerne hvordan din fredagskveld var, i kommentarfeltet ♥

22 kommentarer

Siste innlegg