VIDEO: 50 ting du ikke vet om meg!

I dag blir det en “50 ting du ikke vet om meg” onsdagsvideo. Her forteller jeg dere alt fra veldig rare ting, til ting dere ikke visste at jeg har gjort! Bli enda bedre kjent med meg! 

Husk å abonnere på min youtubekanal HER.

49 kommentarer
  1. Jeg har alltid likt videoene dine, men når jeg så denne videobloggen måtte jeg stoppe den. Det er fryktelig slitsomt å høre på at du skyter inn engelske setninger på slutten av hvert punkt om deg selv. Du virker også veldig falsk og stresset der du står, du burde trene mer på å virke avslappet å få deg selv til å virke mer naturlig i videobloggene dine.

  2. Er faktisk enig i kommentaren over. Du er en søt blogger og liker deg godt, men den sør-statdialekten på setningene kan bli slitsomt etter hver punkt. Ett par hadde vært morsomt, men blir litt mye og til. Og dette er bare forsiktig kritikk, er bare ta til seg og ikke si at leseren bare kan slutte å lese bloggen.

  3. Ble litt mye “ain’t nobody got time for that” osv i løpet av videoen. Den falske stemmen du la over det gjorde den enda mer irriterende. Er ikke meningen å klage, men alle har forbedringspotensiale, right? Konstruktiv kritikk 🙂

  4. Du er kjempe flink til å blogge Stina, i tillegg til å snakke for deg på videoene dine! 😀
   Du får en tommel opp fra meg, jeg liker at du er den du er på både bloggen og videoene dine og at du ikke vil forandre på deg på noen måter, vær den du er, så får de som ikke aksepterer det gå andre steder å lese eller se! 😉
   Jeg følte jeg ble skikkelig bedre kjent med deg med denne videoen, du høres veldig ekte ut gjennom bloggen og videoene dine på Youtube, dette liker jeg! 😀
   Ha en kjempe fin ettermiddag videre fine deg! 😀
   Ps: Jeg så i denne videoen at vi faktisk er veldig like på mange områder, veldig morro! 🙂

  5. Forresten, jeg har et spørsmål.:)
   Hvordan skrives de favoritttreningsfilmene dine? 🙂 Jeg fikk med meg hva de heter, men hvordan staves de? 🙂

  6. Dette er ikke ment som kritikk eller noe men jeg skulle ønske at du kunne bli flinkere til å fronte grønnsaker. Selvfølgelig er proteiner viktig, uansett hva målsetningen er, men et kosthold bestående av type 50% er verken bærekraftig eller sunt! Desuten du kan spise kylling og torsk og drikke protein shakes til du spyr men du kommer ikke til å bygge muskler av den grunn. Spesielt hvis du ikke har energi til å komme deg på trenning fordi du mangler energi fordi du ikke har fått i deg nok karbohydrater og mangler viktige mineraler og nærings stoffer som et slikt kosthold(40-50%) rene protein kilder. For ikke å glemme det sunne livsnødvenige fettet som det ikke ville bli plass til. Jeg mener selvfølgelig ikke at dette kostholdet er noe du følger pesonlig, har sett på bilder av mat du har lagt ut etc og som en person med litt peiling på næringsinnhold ser jeg jo at dette er sunne balanserte måltider. Det som deriomt ikke er balansert er utalelsen i denne videoen og andre innlegg om kosthold og trening. Hvor det virker som om proteiner er noe man nærmest kan(les bør) spise ubegrensede mengder av, noe det virkelig ikke er ettersom kroppen får problemer med å bryte ned proteiner og hvis man spiser for mye vil dette slite alvorlig på levra(på samme måtte som store mengder alkohol).
   Stå på videre det er kjempe bra at du fronter sunt kosthold og trening, men syntes du burde tenkt litt bedre gjennom det innlegget om hvor lei du var av ekte kropper. Jeg skulle egentlig ikke trekke opp det igjen, men vil egentlig bare si dette til deg fordi jeg nesten ser på deg som en vennine. At det innlegget var ekstremt sårende. Jeg har tenkt lenge på hvorfor jeg ble så såra. For jeg ble liksom ikke sint. Bare lei meg. Grunnen er at jeg trener 5-6 dager i uka og har gjort det i snart et år. Spiser sunt hele uka, men spiser godteri på lørdager og av og til fredag også. Jeg ser ikke ut som deg, jeg har strekkmerker på innsiden av lårene som gjør at jeg aldri tør å vise meg offentlig i shorts, de er ikke så store en gang men det hjelper liksom ikke. Nå når jeg er i syden liker jeg best å sole meg på terrasene enn å være med familien på stranda, fordi jeg føler at folk dømmer kroppen min og blir ofte sittende med klær på. Hvorfor er det sånn etter et helt år med MYE trening og bra kosthold? Det spør jeg meg selv ofte. Prøver å tenke at kroppen ikke betyr så mye og at jeg presterer bedre og sånt, men det er vanskelig med så dårlig selvbilde. Greia er jeg blir dårlig hver gang jeg ser noen “slå et slag for normale kropper” for i de bildene ser jeg også min egen kropp. Og det de egentlig sier er “vi vet at vi ikke ser bra ut, men vi har på bikini allikevel!” og disse 1000 blogginleggene om temaet gjør egentlig ikke at jeg føler meg noe bedre for ja jeg er normal vektig selv om noen mener jeg veier “for lite” og mange mener at jeg “ikke har former.” og det er ikke en god følelse. Så poenget mitt er at det sårer når noen begynner å nærmest slenge dritt. For du er tynn og sterk og populær og utadvendt og sukksessful, men please ikke trykk andre ned av den grunn.

  7. Begynte du å drikke når du var 12! Kan du lage et innlegg om det.
   Vill bare hvite litt mer fordi jeg er 13 og mange som jeg kjenner drikker og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre når de spør om jeg også vill drikke fordi jeg vill men så vet jeg at det er skadelig og sånt.

  8. Tror ikke folk mener det noe frekt når det gir beskjed om slike ting Stina. Det er kjempe fint at du er deg selv osv, men noen ting kan du også ta til deg istenden for å be en leser “stikke et annet sted”, det reagerte jeg veldig på. Er veldig ening i at det ble litt for mye ain”t nobody got time for that, hehe, litt irriterende. Uansett, det jeg ville fram til er at det trenger ikke alltid vere noe galt folk mener ved å si i fra, så slipper å svare så frekt. Du er en blogger mangen ser opp til, så å svare tilbake på den måten ble litt feil.

  9. Stina snakker ikke så mye engelsk som dere skal ha det til. Og hvis det er noe å klage over, ville jeg tenkt litt mer over livet mitt, for da er det åpenbart veldig greit. Skjønner ikke hvorfor alle sammen skal kommentere det som om hun trenger å høre det fra en gjeng. Si heller ifra om det positive, feks at hun er et spennende menneske eller er faktisk er veldig dedikert i jobben sin!
   Stina: Du er vel en herlig, en! Har lest bloggen din i fire år nå! Tida går fort. Spennende video!

  10. Må si jeg ikke er helt enig med deg når du sier at du er for plastisk kirurgi. Jeg klandre deg ikke for å være for, alle har forskjellige meninger, men jeg synest ikke at usikkre jenter/gutter skal operere seg hvis det er noe de ikke liker ved seg selv! Da syns jeg heller at de bør se seg selv i speilet og lære å like det. Det blir litt feil og si at hvis det er noe med deg selv du ikke liker – så fiks det.
   Tenk på de som ser noe de ikke liker ved seg selv og tenker; okei, det er greit å fikse seg på den måten, så enkelt! Bruke mye penger på å operere seg finere, når de heller kan være helt naturlige og lære å like seg selv!

  11. Bra video:-) men reagerte på narkotika delen. Alkohol er jo faktisk verre enn mange andre rusmidler, og kan regnes som narkotika. 🙂

  12. kommentaren din om religioner viser mangel på innsikt og refleksjon. er ikke religionene i seg selv som har skapt noen kriger, er folk selv som har tolket religionene dit de vil og brukt det som unnskyldning for krig. er selv ikke religiøs, men synes det er veldig lett å ta et standpunkt som ateist – å benekte at det finnes en gud over oss selv eller noe mer mellom himmel og jord er veldig benektende. ”kunne aldri vært religiøs selv men respekterer de som er det” er også en veldig lett og standard ting å si, de sier ofte ateister som ikke har tenkt nøye igjennom ting.

  13. Hei Stina! Morsom videoblogg. Synes den amrikanske dialekten faktisk var ganske morsom. Jeg lo flere gang da jeg så videoen. Ser for meg at du kan bli en god programleder/jounarlist i nærmere framtid. Liker at du er åpen og ærlig. Er faktisk enig med alt du sier.

  14. Ingen som skjønner at du la inn de engelske utrykkene, fordi det skulle være litt morsomt? det og alle ansiktutrykkene og at du beveger på kroppen gjør jo videoen litt mer artig å se på, enn hvis du skal sitte helt i ro og bare snakke helt stivt:-) men forstår jo at folk har ulik mening! Stå på, Stine!:-)

  15. Du sier jo selv i en kommentar her Stina at det er den måten du snakker på og faktisk er, da blir det litt feil å si at du gjorde det for å være morsom 🙂
   Men skal vi nå si at du gjorde det for å være morsom, så er det jo lurt å bare ta til deg konstruktiv kritikk (for å forbedre deg til neste gang) og ikke slenge inn like mye engelsk i neste film, da flertallet synes det ble litt dumt 🙂 men det er selvfølgelig din blogg, og du gjør akkurat som du vil 🙂

  16. Synes videon var utrolig kreativ å jeg beundrer virkelig at du gir mye av deg selv på bloggen! Livet er for kort til å leve det etter hvordan andre sier du at du burde leve å mene! Selv om jeg er både enig å uenig i noen av dine meniger synes jeg du er utrolig flink! Vi er foresten veldig like i hvordan vi ser på drømmer og viljestyrken til å nå sine mål for ikke snakke om å ha lister å mål til alt.. Artig å se noen likheter 🙂

  17. Litt overrasket hvor mye (mye Og mye da men) jeg kunne om deg.
   Litt rart hvor forskjellige folk er. Du drakk når du var 12, jeg er 12 og klarer ikke loktem av en øl😂😂😂
   Elsker bloggen din og alt det der💕 Stå på videre👌🏼

  18. Skjønner ikke hvorfor folk reagerer sånn på at du snakket engelsk, var jo bare morsomt! elsker bloggen din <3

  19. Ååj, ser nu at æ skreiv navnet ditt feil!😄 sorry for den, e ny leser:-)) til ho litt over; det går jo an å være morsom og sæ sjøl på samme tid:) dt vises godt at du e vældig avslappa foran kamera! Uansett, du skal ha cred for en vældig bra blogg! Kommer til å stikke innom hær framover^^

  20. Synes at dt var litt rart å lese om at du respekterer religion, men allikevel sier “ain’t nobody got time for that shit”.. Å kalle religion for shit er ikke akuratt respekt for noen religioner. Ble litt skuffet på den fronten!! Jeg håper på at du tenker litt over før du poster siden du har sikkert mange lesere som er religiøse og ville aldri ha likt hvis du kaller deres religion for “shit”.

  21. I’m glad you add the English phrases because it’s the only part I can understand. Your English is so good I don’t even hear an accent. Can you do a version of this video completely in English?

  22. Hei. Jeg ville bare si at jeg syntes du er en kjempeflink blogger som virkelig legger arbeid i videoene og i bloggen din <3. Jeg har følgt deg en stund nå så jeg visste nesten alt i videoen din 😉

  23. 16.07.2015 kl.22:34
   Den nummer 50 om religioner, også sier du “ain’t nobody got time for that shit”, unødvendig.
   Enig, var det jeg tenkte å! Skjønner at du tror religion har skylden i krig mange ganger, men religionen i seg selv skaper ikke krig. Forskjellige tolkninger av religion og ekstrimister skaper krig. For mange handler religion om å ha troren på at noe er større enn menneske! Og tro på det får mange til å føle seg trygge. Tro at noen passer på deg,hører deg og passer på dine som er døde er for mange trøst og det som holder dem oppe og får dem til å se fram i livet. Og komme med den slutt kommentaren var unødvenig, det viser at du ikke har respekt for religion

  24. Hvis du hadde ni hull i tennene har du virkelig dårlig tenner! No offence. Jeg drikker brus minst en gang i uken og har bare hatt ett begynnerhull! Er snart 17 btw. Men man har vek forskjellig tenner

  25. Haha, visste faktisk halvparten! 😀 Jeg har fulgt deg så lenge jeg kan huske, egentlig 🙂 Digger bloggen din, stå på!

  26. Synes det ble litt overdrevent med så mye engelsk.. Greit å si det ett par ganger, men ble til slutt slitsomt å høre på! Som blogger må man tåle kritikk også 😉

  27. Hehe, morsomt at du bare tar til deg de som sier noe fint og driter i alle som faktisk bare prøver å si ifra om hva du kan gjøre bedre osv. Som folk sier, så går det fint å ta til seg litt kritikk!:) selv om du er deg selv, er en bra blogger osv, så må du nesten høre på hva leserene liker å ikke.

  28. Du opp for her, hun sier jo selv i videoen at hun respekterer religion. Jeg er helt enig med Stina her, at religion, er en av de største grunnene til at det er krig i verden. Hadde det ikke vært for religion, hadde det neppe vært så mange konflikter per dags dato. Tenk på 2.verdenskrig, hvorfor startet den? Jo, fordi jøder var jøder! Ikke at det er noen som helst feil, det, men sånn er verden. Respekt til religion, men den er likevel mest grunn til krig i verden. Jeg selv regnes som kristen, er døpt og konfirmert i kirke, men likevel ønsker jeg ikke å være kristen. Men som det også nevnes i kommentaren over her, så er det tolkning av religion spiller inn når det kommer til krig, men uansett – hadde det ikke vært for religion, hadde det ikke vært noen tolking av den, og det ville vel kanskje ikke vært krig i verden heller? Ingen vet, og ingen får noen gang vite det. Ikke mens vi lever iallefall.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg