10 Ting som er Typisk meg!

Jeg tror vi alle har noen ting som er veldig typisk oss selv. Som vennene våre alltid sier “det er så typisk deg!”, og som er ting som kjennetegner deg.  Jeg syns alltid det er så gøy å lese hva som er typisk folk, for da kan jeg lære mer om de som person! Jeg tipper jeg ikke er den eneste som liker å vite hva som er typisk andre? Så derfor skal jeg si noen ting som er veldig typisk meg! Fortell meg gjerne hvilke ting som er typisk deg! 

Barbie dilla – Helt siden jeg var veldig ung har jeg hatt helt barbie dilla. Jeg lekte med Barbie helt til jeg var tenåring, og hadde rommet fullt av barbie dukker og hus! Er ikke for ingenting at jeg var den første som kjøpte Barbie til tanteungen min. Hehe! 

 

Alltid tidlig ute – Når jeg skal på avtaler, rekke tog, og lignende er jeg alltid veldig tidlig ute. Hvis jeg ikke er minst ti minutter for tidlig ute, blir jeg superstressa! Hater alltid når andre er for sene til møter og avtaler, så da nekter jeg å være det selv! 

 

Skal alltid gjøre ting med en gang – Hvis det er noe jeg gleder meg til å gjøre, så gjør jeg det alltid med en gang. Til og med da jeg var på IKEA og handlet inn klesskap, og kom hjem godt over 23 på kvelden. Da var det ikke snakk om at den garderoben skal settes opp dagen etterpå! Da holdt jeg heller på til halv fire på natta med å sette det opp. 

 

Liker å være alene – Helt siden jeg var liten har jeg alltid likt å være alene. Jeg er ikke den type person som er nødt til å være sosial hver eneste dag. Jeg syns selvfølgelig det er veldig koselig å være med venner. Men bare ikke hele tiden. Da hadde jeg blitt gal. Haha! 

Banner mye – Er det èn ting jeg alltid får kjeft for i videoene mine, så er det fordi jeg banner. Men altså, når man har bannet siden man var 3 år, er det vanskelig å slutte. Det har blitt som en del av talemåten min. Så dere får nok bare bli vandt med det! 

 

Rotete – Jeg elsker når det er helt ryddig og rent. Men av en eller annen grunn blir det så fort rotete! Jeg pleier alltid å rydde det helt plettfritt hver kveld. Men da jeg våkner dagen etter er det plutselig rotete igjen! Hmm, må være noen som bryter seg inn her eller noe, haha! Hvis noen har gode råd til hvordan man kan bli mer ryddig, taes de imot med åpne armer!

 

Litt for ærlig – Når jeg skal si meningen min, så sier jeg den. Da gidder jeg som regel ikke å legge på et filter og dytte noe under en stol. Da sier jeg det rett ut! Tror de fleste venninene mine vet at hvis de spør meg om de kan gå med en kjole, og jeg sier ja. Så er det fordi jeg faktisk mener det, og ikke bare jatter med. Hvis jeg derimot syns at hun ikke burde gått med kjolen, trust me, jeg hadde sagt ifra! Heller være en ærlig person, enn en som jatter med! 

Danseløven – Når jeg er ute på byen hater jeg å sitte rundt et bord hele kvelden. Jeg vil danse og ha det gøy! Så jeg drar som regel med alle venninnene ut på dansegulvet og danser til de ikke orker lengre! 

 

Frøken Liste – Når det kommer til å skrive lister på ting, er jeg litt ekstrem. Jeg skriver lister på nesten alt mulig, for å få best mulig oversikt. Aner ikke hvor mange kladdebøker jeg har liggende rundt, med haugevis av lister. 

 

Utålmodig – Jeg er helt ekstremt utålmodig. Det verste jeg vet er å havne bak trege mennesker når man gå på gata, uten mulighet for å gå forbi. Jeg vil at ting skal skje fort og effektivt. Tar ting for lang tid blir jeg gal! 

 

Hvilke ting er typisk deg?

32 kommentarer
  1. Typisk for meg er feks. å henge meg opp i små ting som jeg går æ irriterer meg over, helt til jeg finner ut svaret. Når jeg er med venninene mine og det kommer opp noe jeg er usikker på, tenker jeg på det i en eeeevighet. Såå irriterende.
   En annen ting som er typisk meg er at viss jeg først bestemmer meg for å gjøre en ting, da gjør jeg det. Vet at venninene mine synes det er både bra, og til tider irriterende!!

  2. Så gøy å lese ! 😀
   Jeg er også veldig utålmodig, og jeg må få ting gjort effektivt. Hater ting som går tregt. Også når jeg har kjøpt møbler andre ting må jeg få satt de opp med en gang samme som du. Jeg er også alltid på tiden.

  3. Haha, kjenner meg godt igjen i mye her! Men jeg er også ekstremt klumsete, jeg jobber i blomsterbutikk og aner ikke hvor mange potter jeg har knust fordi jeg har skumpet borti de..
   Og jeg er ganske glemsk. Slik som å ta med timelista mi på riktig dato, det er vanskelig. haha!

  4. Heii Stina💗Vi er veldig like på det punktet
   Med at ting skal skje fort å sånn. Når jeg kjøper
   et nytt bord eller noe sånt så hvil jeg at det er
   Montert den samme dagen,klarer bare ikke
   å vente😂👌🏼Lizzom…

  5. Herregud! Haha, kjente meg igjenn i alle punktene dine! Typisk meg å være tidlig ute, barbiejente var jeg så det sang etter da jeg var liten og helt til jeg var ganske stor (11-12 haha), klikker hvis jeg går i byen og det er masse folk som går sakte i veien og det er veldig typisk meg å skrive liste for alt! Høres ut som vi er ganske like, godt å høre jeg ikke er alene om de 😀

  6. Er veldig enig i mye av det og har veldig mange av disse som er typisk meg. 1.Jeg banner veldig mye,2.kan bli utålmodig om folk bruker veldig lang tid,3. hater å ha det rotetet rydder hele tiden,4. Liker å være alene,5. Ikke sjenert, sier ting rett ut bryr meg ikke om folk hører,haha.

  7. Heisann! Wow – vi er like! Dønn ærlig, alltid tidlig ute, skriver lister og skal alltid ha ting gjort med en gang 😀 Tar gjerne en kveld hjemme, svinsende alene i undertøyet! Hihi 😉

  8. typisk meg å være ryddig 😛 folk reagerer på hvor ryddig jeg er, ting skal ligge/stå helt beint, ikke på skrått, hvis du skjønner 😛

  9. 1.jeg er som regel litt for ærlig, men ikke på en vond måte. 2. banner mye 3. iriterer meg over små lyder (fek. smatting) alle har jo ting som indetifiserer litt av den du er, men alltid morsomt å lese om hva de tinga er på andre.

  10. Haha morsomt innlegg! 🙂
   Hmm.. Det som er typisk meg er:
   – Å dobbeltsjekke det meste, for jeg føler jeg må ha kontroll over ALT som kan kontrolleres.
   – Å være tidlig ute (akkurat slik som deg)
   – Å sende mange snapper til de nærmeste vennene mine om alt det morsomme som skjer i løpet av en dag.
   – At jeg planlegger nesten alt jeg skal, men fortsatt kan være spontan 🙂

  11. Typisk meg: Å bade, det høres kanskje litt “normalt” ut, men jeg er helt gæren etter å bade, selv om det er 10 grader i vannet eller noe sånt, så må jeg bade, det hjelper ikke å bare vasse litt, jeg må under med hode og ta minst 10 svømmetak for at det skal bli kalt bading for meg 😂😂❤fine bilder forresten 💕💕

  12. Heyy… Høres ut som vi er ganske like på mange måter. Spesielt det med effektivitet og det med rydding og at det blir fort rotete. Men jeg har funnet ut at om alt har en “adresse” så er det lettere å ha det ryddig hele tiden. At hver kjole har en kleshenger og en egen plass. Det samme gjelder med sko i skohylla. Ikke driv å
   Stable oppå hverandre, for da blir det rot. Og dette gjelder med alt. Det funker:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg