Jeg skal flytte!

Oh yes, dere leste riktig! Dere som leser bloggen min fast husker kanskje innlegget jeg skrev for et par uker siden, om at jeg vurderte å flytte ut fra kollektivet jeg bor i? Vel.. Nå skjer det! Ettersom jeg tenkte mer og mer på tanken om å endelig bo alene, og bestemme alt selv, ble jeg mer og mer bestemt. For et par uker siden var jeg på visning på drømmeleiligheten. Den hadde helt perfekt størrelse, lå riktig sted, hadde et helt nydelig kjøkken, jeg kan innrede den akkurat slik jeg vil, det er lov med dyr der, og det beste av alt, jeg trenger ikke å dele den med noen andre! Dagen etter visningen fikk jeg gladnyheten om at leiligheten var min! 

Og nå lurer dere sikkert veldig.. Hvor ligger den? Når skal jeg flytte? Hvordan ser den ut? Ææææh! Vel, leiligheten ligger i Oslo. Så jeg skal fortsatt være Oslo-Girl! Elsker å bo i Oslo, så her kommer jeg nok til å bo lenge! Akkurat hvor i Oslo leiligheten ligger, velger jeg å holde hemmelig. Man vet jo aldri hvem som klikker seg innom denne bloggen, så litt forsiktig må man være! Og nå kommer det morsomste! Jeg flytter om EN UKE. Oh yes! Her skjer ting fort! Jeg har allerede visst det et par uker. Men siden jeg måtte få inn noen nye til å leie rommet i kollektivet der jeg bor, og fikse litt småting ville jeg vente til alt var klart med å fortelle dere noe som helst. Når det kommer til selve leiligheten, må dere vente litt til før dere får se hvordan den ser ut. Kommer nok til å gi dere noen sneakpeaks når jeg flytter inn. Men jeg har lyst til å innrede den helt, før jeg gir dere en skikkelig “apartment tour”. Hehe! 

Kjenner det skal bli så ufattelig fantastisk å bo alene. Selv om kollektiv har vært koselig, og akkurat det jeg trengte de siste månedene. Så er jeg veldig klar for et nytt kapittel i livet mitt. Jeg er klar for jentekvelder og vorspiel, endelig kunne lage litt mer mat igjen, innrede leiligheten slik jeg vil ha den, slippe å sove-jobbe-leve og ha alle tingene mine på et bittelite rom, for ikke å snakke om å gå rundt i bare undertøyet mens jeg hører på musikk midt og natten, og rett og slett kunne konsentrere meg mer om jobben min, bloggen ♥ 

De siste dagene har jeg scrollet igjennom så mange interiør bilder på Pinterest, for å se etter inspirasjon. Har funnet noen bilder som viser litt alà hvordan jeg tenker å innrede. Fargepalettet jeg tenker er hvitt, sølv, grått og et hint av rosa. Fortsatt meg, men mer voksent. Hva tenker dere? 

77 kommentarer

Siste innlegg