Spennende tid fremover!

I går hadde jeg en veldig koselig 17. mai feiring med familien min. Jeg var først en tur i Drammen med kusinen min Eveline, og så på russetoget. Husker selv da jeg gikk i russetoget for et par år siden. Det var så utrolig morsomt! Hoppe og danse rundt i toget, mens man er godt brisen og man feirer at man er ferdig med videregående. Det føltes bra det. Og jeg er sikker på at de som gikk i russetoget i går, var like glade!

Etter russetoget dro vi hjem til foreldrene mine en tur. Nå som jeg bor i Oslo får jeg ikke sett de så ofte lengre. Så da prøver jeg å alltid komme innom en tur når jeg har mulighet. Var jaggu på besøk helt til kl 23. Det tror jeg er det seneste jeg har vært hjemme i Hokksund på nesten et år (med unntak av julen da jeg var hjemme et par dager, hehe). Så jeg og søsteren min fikk skravlet skikkelig sammen igjen, om alt fra gutter til bloggjobb til fremtidsplaner. Deilig å snakke med noen som kjenner meg så godt som søsteren min om slike ting. Det er noe veldig spennende som skjer nå snart, men jeg vil ikke avsløre det helt enda. Men det var veldig godt å få luftet litt tanker med søsteren min om det som skal skje. 

Nå skal jeg sette igang med å planlegge ukens blogginnlegg, avtaler og møter. Så hvis det er noe du vil at jeg skal skrive om her på bloggen, er det bare å rope ut. Eller, skrive i kommentarfeltet. Haha 🙂

Siste innlegg