Lei av å barbere og vokse? Her er løsningen!

// annonse

Nå som sommeren snart er her, er vel ikke jeg den eneste som gru-gleder til å gå i shorts. Jeg gleder meg veldig fordi det er verdens beste plagg. Ah, som jeg elsker å gå i shorts! Men, den kjipe delen er at man må barbere leggene så utrolig ofte. Nå vet ikke jeg hvordan det er med dere, men jeg har helt panikk hvis jeg har hår på leggene eller under armene. Spesielt på sommeren da man går med kjoler, shortser og singleter. For ikke å snakke om “der nede”. Ikke veldig delikat med masse stubber stikkende ut av bikinitrusen. Men for at man skal unngå dette må man barbere hver eneste dag, og det blir i lengden ganske så slitsomt! 

For litt siden ble jeg introdusert til et nytt produkt som fikser dette problemet. Og her snakker vi ikke om voksing som gjør så vondt at du ikke klarer tanken på det. Nei, her snakker vi om IPL hårfjerning. IPL står for intensivt pulserende lys, og som skånsomt fjerner hår på legger, underliv, armhuler, ansikt, armer, you name it! Lei av å vokse overleppa? Denne fikser problemet! 

Men, hvordan fungerer denne IPL greia? Jo, når man bruker Philips Lumea (som er en IPL maskin) sendes det ut varmeinpulser til hårrøttene som gjør at håret løsner, og hindrer nytt hår i å vokse ut. Høres det spennende ut? Da kan du lese mer om produktet HER

Jeg skal nå teste ut denne maskinen. Gjett om jeg gleder meg! Hvis denne fungerer som den lover, så er det hejdå til barberhøvelen, og halla til glatte legger i sommer! 

Vil du også teste ut Philips Lumea? Da kan du kjøpe den HER. Er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake! 

15 kommentarer

Siste innlegg