Klar for voksenlivet!

Endelig fredag! Nå har jeg nettopp handlet inn til helgen, og her snakker vi masse junkfood og godteri! I kveld skal jeg virkelig slappe helt av forran pc’en med noen gode filmer. Har dere noen gode filmer å anbefale, tar jeg gjerne imot forslag 🙂 Kjenner at jeg er ikke den flinkeste til å velge filmer akkurat. Hehe!

Ellers enn å titte på filmer skal jeg nok innom finn.no og se på litt leiligheter. Har bestemt meg nesten helt nå for å flytte ut av kollektivet, og inn i en leilighet for meg selv. Kjenner virkelig at jeg trenger å gå videre i livet mitt, og det å flytte inn i en ny leilighet hjelper mye på det. Når jeg flyttet inn i kollektivet hadde det nettopp blitt slutt med eksen, og det er mange vonde minner fra kollektivet der han er involvert. Så, for å virkelig komme meg videre og hoppe enda lengre inn i voksenlivet skal jeg flytte helt for meg selv. Litt skummelt.. Men jeg tror det blir veldig gøy! 


Tidligere i dag tok jeg en lunsj med Nora, etterfulgt av en liten photoshoot der hun var så snill og tok antrekksbilder av meg. Here’s the pictures!

Nelly (reklamelink)Sko  //  Bik Bok – Bukse og smykke  //  Zara – Blazer

Ukjent – Hatt  //  Michael Kors – Veske

29 kommentarer

Siste innlegg