Hemmeligheten bak min brunfarge

I det siste har jeg fått en del spørsmål angående brunfargen min. Om jeg tar solarium eller bruker selvbruning. Helt siden jeg var veldig ung har jeg vært veldig stor fan av solariumet, men å brune seg i solariumet er virkelig ikke bra for hverken hud eller helse. Rynker og kreft er noe jeg vil holde meg langt unna. Derfor bruker jeg heller selvbruning. Kommer nok til å fortsette med selvbruning frem til solen i Norge er sterk nok til å bli brun av, og så fort solen blir borte igjen, er det frem med selvbruningen!

Den selvbruneren jeg bruker har jeg vært storfan av i flere år. Jeg skrev faktisk en anbefaling av den her på bloggen for et par år siden. Så denne er testet ut veldig nøye! Hehe! Det jeg liker med selvbruneren er at den blir veldig jevn, og man blir ikke ekstremt mye brunere av den. Man får en fin glød, og litt brunfarge. Bildene under er tatt med dagslys, så på kveldene ser jeg noe brunere ut. 

Selvbruneren jeg bruker er fra St. Tropez. Dette er en mousse som man påfører på hele kroppen (jeg bruker den også i ansikt). Det er veldig viktig å bruke en hanske når man påfører selvbruneren, så man ikke blir oransje inne i hendene.

Når det kommer til selvbruning er forarbeidet veldig viktig. Jeg pleier alltid å skrubbe huden, barbere legger/under armer/nedentil og påføre bodylotion på veldig tørre områder som albuer og knær. 

Det er veldig viktig å riste flasken veldig godt mellom hver gang du tar ut produkt, for at skummet skal ha en jevn farge. Jeg pleier alltid å begynne med leggene også jobber jeg meg oppover. Det er superviktig å fordele selvbruneren godt, og hele tiden sjekke om man får noen skjolder. Det kan være smart å gjøre det i dagslys, så du ser godt hvordan resultatet blir. 

Når jeg er ferdig med å påføre selvbruneren på hele kroppen venter jeg minst 15 minutter før jeg tar på noe som helst klær. Det er for at produktet skal tørke godt inn. Jeg pleier alltid å vente minst 4-5 timer før jeg dusjer, sånn at fargen får satt seg skikkelig. Jeg pleier å påføre selvbruneren 1-2 ganger i uken. 

Selvbruneren får du kjøpt HER, og votten til å påføre får du kjøpe HER (reklamelinker).

Bruker du selvbruning eller solarium?

18 kommentarer

Siste innlegg