Stina tester: Flash tattoes

Den siste tiden har det blitt veldig trendy med “flash tattoes”. Jeg har lenge siklet på disse tatoveringene, for de er så fine! Og da jeg endelig kom over en selger på ebay som solgte slike veldig billig, klikket jeg de hjem med en gang. Pakken kom i posten for noen dager siden, og i dag har jeg endelig testet de ut! Jeg er helt forelsket! Skulle egentlig bare prøve et par stykker, men plutselig hadde jeg de over hele kroppen, hehe! Tydelig at jeg aldri kan ta ordentlige tatoveringer, for da hadde jeg endt opp med tatoveringer over hele meg! 

Det var veldig enkelt å sette på tatoveringene. Man klipper ut den biten man skal ha, tar av plastikken, legger tatoveringen over det området på kroppen du vil at den skal på, fukter med en våt klut, venter 20 sekunder, og til slutt tar av papiret. Så har man en veldig fin og dekorativ tatovering. For å ta de av bruker man litt olje og gnir det vekk med en klut. 

Jeg skal definitivt bestille flere flash tattoes så jeg kan bruke de hele våren og sommeren. Hos den selgeren jeg kjøpte hos, kostet det kun 8,- kr per ark med flash tattoes. Du finner hele utvalget der jeg kjøpte HER. Det tok ca. 2 uker fra jeg bestilte til jeg fikk de i posten. 

Hva syns du om flash tattoes?

20 kommentarer

Siste innlegg