Endelig perfekt garderobe!

Etter at jeg hadde fikset håret mitt hos Susanne, tok jeg turen hjem til foreldrene mine. Har lenge hatt lyst til å hente det speilet jeg hadde i mitt gamle walk-in-closet. Siden det er stort, så da kan jeg faktisk se hele meg. Litt vanskelig å sette sammen antrekk uten det. Hehe! Men da jeg kom hjem fikk jeg et lite sjokk over hvor stort speilet faktisk var.. Kunne jo ikke akkurat ta det med på toget. Så jeg lånte bilen til mamma og kjørte inn til Oslo med det. Siden jeg først hadde bil tok jeg turen innom IKEA for å kjøpe med et garderobe oppheng som jeg lenge har siklet på! Må jo benytte muligheten når man har den, eller hva?

Etter litt shopping på IKEA var jeg endelig hjemme i 23 tiden. Og da var det ikke snakk om å legge seg med en gang, og montere garderobe opphenget dagen etter. Neida, jeg stod til klokken 02:30 i natt og fikset opphenget, hang alle klærne på de nye kleshengerne, og ryddet rommet mitt. Når jeg begynner på slike prosjekter som dette blir jeg som en unge som nettopp har fått et nytt pc spill, og må rett hjem og prøve det ut. Var ikke sjangs til å vente til dagen etter! Ble så sinnsykt fornøyd med opphenget. Hallo, hvor genialt er det ikke? Også får jeg utnyttet hele takhøyden på rommet mitt, sånn at jeg får mer gulvplass. Wii! Glad for det! Så det er et godt tips til dere med små rom. Bruk HELE høyden på rommet! 

Selve opphenget er fra Stolmen serien til IKEA. Tror det kostet 900,- kr for alle delene, og 1300 med kleshengerne totalt. Så det var ikke så dyrt. Det som er genialt med det, er at det ikke trenger å skrues inn, så hvis man bor et sted der man ikke har lov til å skru opp noe, er dette en genial løsning. Også er det superlett å demontere, og ta med seg hvis man flytter. 

Speilet er også fra IKEA, og du kan finne det HER

Hva syns du? 

36 kommentarer

Siste innlegg