Midt i et hår-kaos!

I går var jeg på jentekveld hjemme hos June. Vi lagde taco, så på paradise hotell, blogget, og skravlet om alle mulige jenteting. Det var veldig koselig å få sett igjen June igjen. Selv om vi bor i samme by rekker vi ikke å se hverandre så ofte, og siden hun var hjemme hos foreldrene sine i påsken, fikk jeg ikke sett henne da heller. Så det var virkelig på tide å få catchet opp litt! 

Her er gårsdagens antrekk

Nå er jeg i midten av et hair extensions prosjekt. Har nettopp tatt av alle festene og tatt av limet. Så nå skal jeg sette på ny teip og farge etterveksten på mitt eget hår, før jeg drar hjem til Susanne sånn at hun kan sette på håret igjen. Shit.. For en jobb altså! Det er mye slit for å ha fint hår. Men det er jo så verdt det! Ikke bare blir håret mitt superfint når jeg har på extensions, men mitt eget naturlige hår vokser veldig bra under det, og det holder seg sunt og glansfullt. Skal prøve å rekke og ta litt bilder av mitt naturlige hår etterpå, så dere kan se! 

Forresten. Onsdagsvideoen kommer kanskje i morgen. Har en veldig kul video som skal ut på kanalen min, og den skulle egentlig være klar til i dag. Men det er litt forsinkelser, så den kommer ut enten sent i kveld eller i morgen. Husk å sjekke innom youtube kanalen min, så ser dere når den kommer 🙂

17 kommentarer

Siste innlegg