Alle episodene av Hytteturen!

Nå er endelig alle episodene av hytteturen lagt ut! Det var veldig morsomt å se igjennom alle, og jeg fikk en god latter! Legger ved alle videoene i dette innlegget, så dere kan se de 🙂 Fortell meg gjerne hva du syns om de!

11 kommentarer
  1. Jeg har lest bloggen din siden dag 1, jeg husker du hadde opp og nedturer.. du hadde dager hvor du lurte på om du burde slutte å blogge eller ikke. Det jeg og de andre faste bloggleserne dine sa: Keep going, no matter what, og se hvor du er nå! på topplisten av norges blogger. Herlig jobba stina, er så utrolig glad på dine vegne <3

  2. Du var så sykt modig alle de andre jentene var liksom omg nå friker jeg ut, men du var halo det er jo bare noen som pranker nå, det er bare noen som kødder.

  3. Må være noe av det teiteste jeg har sett, hahah.. men DU var rå da, du freaket ikke ut eller noe og var liksom bare ”wtf ok”, haha, likte det! 😉

  4. Var alt bare skuespill, Ble dere virkelig så sure på han der? Hehe! Det var vertfall veldig morsomt 😀 haha!

  5. Hahaha, så bra!! Creds til deg som holdt hodet kaldt hele tiden. Hadde det vært meg – i møkret der – hadde jeg nok blitt veldig redd, og faktisk tisset på meg, haha! Liker måten det slutter på, gir litt følelsen av at det kommer en oppfølger neste påske 🙂 Håper du får en fin mandag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg