Tatovering = Harry og stygt?

Denne onsdagen ble det en video om tatoveringen. Jeg avslører om jeg har tatovering, hva jeg syns om tatoveringer og mye mer! 

75 kommentarer
  1. Men skal man ikke få ha de tatoveringen man vil ha selv om dem ikke e populær? Æ meine, altså, man skal vel være den man e og ha d man selv vil ha på kroppen. Men no sier du på en måte at man må tenke på ka andre synes om dæ å dine tatoveringer? Litt sånn dobbelmoralsk.. Håpe du forstår dialekta haha. Men kritiserer ikke, bare setter spørsmål. 🙂

  2. Likte videoen godt 🙂 Lo godt noen ganger, er så morsomt når du etterligner folk og gjør om stemmen! haha

  3. Syns egentlig at du ble veldig dømmende nu.. At jeg tok en tramp stamp når jeg var 16, gjør meg ikke til en dårlig person idag. At du skulle tenkte slike tanker om du så meg i bikini, er ganske forstyrrende. Er det virkelig slik du er? wow!

  4. Det er godt å høre. Jeg liker veldig godt deg og bloggen din. Men må bare si at du virker som om du skiftet helt personlighet i denne videoen… Synes suvenir tatoveringer er kjekt jeg. Selv om jeg ikke har noen. Men å minnes en skikkelig god venninne tur med å ha en drink bak øret, er helt ok.

  5. Kjempe enig i mye av det du sier ☺️ Har selv 2 små tatoveringer på godt skjulte steder på kroppen, og en av dem tok jeg faktisk i syden. Så lenge man passer på og ser at tattoo artisten fysisk tar på nytt sterilt utstyr og man er fornøyd med skissen de lager for deg. Så er den eneste forskjellen fra å tatovere seg i Norge prisen ☺️

  6. Elsker dine sterke meninger på ting! 😀 Kjenner meg godt igjen. hehe! 😀
   Også må jeg lesnge med at det håret ditt er så sinnsykt fint!!

  7. unskyld meg. Jeg har egentlig alltid likt bloggen din, men nå fikk jeg deg litt i halsen. Man tar ikke en tatovering for å bry seg hva alle andre syns. man tar den fordi man liker den selv. Trodde ikke du skulle være så dømmende. Trodde bedre om deg !
   mvh Helen

  8. Det blir litt feil at du skal uttale deg om noe du verken har eller virker som kan noe om. Du sier det gjør vondt med laserfjerning osv.. Det gjør mindre vondt enn selve tattoveringen.. Så du burde ikke kommentere akkurat det.
   Pluss at tatoveringer er noe som er personlig og hvis du ikke skjønner deg på tatoveringer så gjør du ikke det. Det er stor forskjell på tulletatoveringer som blir tatt på partytur, enn en sleeve som du bygger på gjennom livet. En sleeve er ikke slik du påpeker.. en sleeve kan fortelle en hel livshistorie.
   No hate.

  9. Fryktelig morsom video, og jeg er heeelt enig med deg!
   Noen tatoveringer kan være fine, men jeg kunne aldri tenkt meg og ta det. Er ikke særlig fint å ha en piggtråd rundt armen når du skal kle deg pent på ball/fest/galla-middager hahaha

  10. 1. Jo, ta i syden. MEN undersøk på samme måte som i norge.
   2. Herregud, jeg har en tatovering fra russetiden som jeg tok helt spontant dagen derpå (sikkert ikke helt edru), å angrer ikke et sekund på den. Du har bloggen hvor du kan tenke tilbake på ting, andre bruker kroppen til å lage minner
   3. “du kommer til å angre, du bør ikke gjøre det blabla”.. Greit at DU har dine tanker om tatoveringer, men hvordan kan du påstå at hver enkelt leser kommer til å angre?
   4. “Tro meg”.. Hvordan kan du si det? Du har ingen tatoveringer, så hvorfor skal vi “tro deg” når du sier at man kommer til å angre om noen år?
   5. Det her ble alt for dumt, alt for dømmende, og det vet du selv iom at du sier at noen sikkert kommer til å bli sinte..
   6. “En rose eller et evighetstegn” osv.. Hvorfor dømme di som har det? Ja, kanskje det er en trend, men det kan være at det betyr noe også?
   HERREGUUUUD altså 🙂 Jada, haters gonna hate, men du bør faktisk begynne å være litt mer forsiktig med å dra alle under en kam som du gjør i mange videoer.. Generelt så bør du huske på at alle er forskjellige..

  11. Og JA, tilfeldige flammer og fisker KAN fortelle livshistorien din. Har du noen gang lest en bok om hva forskjellige tatoveringer betyr? Roser? Evighetstegn? Fugl? NEPPE, for da hadde du ikke sagt alt tullet du sier i denne videoen.

  12. Du skjønner vel at uansett om en person bor i Norge eller Tyrkia, så kan man ta tatovering? Det finnes flinke og profesjonelle tatovører i hele verden, og ta tatovering i utlandet for oss norske er like trygt som i Norge, det du må gjøre er å forsikre deg med at de er obs på hygiene og vet hva de driver med. Virker som du bare tror at steder som Norge, sverige og andre litt rike land er de eneste stedene det faktisk er trygt å ta tatovering. Selv tok jeg en tatovering her i Norge og når jeg var på festtur i kos. Og jeg følte meg i tryggere hender når jeg var i Kos, enn når jeg var på det beste stedet som tar tatoveringer her hvor jeg bor. Det handler om å finne det rette stedet, møte og avtale time, se hvor seriøst tatovøren er osv. Han i Kos nektet med f.eks å ta tatovering det ene stedet fordi det ikke ville se bra ut, når jeg kom med ideen i Norge sa de ingenting. Så å ta i utlandet er helt trygt om du ikke gir faen, og bare tar et sted på gata hvor du ser at de faktisk kanskje ikke er noe spesielt erfaren, dessuten så er det helt sykt mye billigere utlandet også!

  13. Hei!
   Har lest bloggen din i så mange år nå, og har knapt kommentert. Men syns noe av hva du sier i videoen er litt satt på kanten. Tatoveringer er noe veldig personlig for mennesker, og man skal være litt forsiktig med hvordan man formulerer meningene sine angående dette. Uansett skal man aldri ta tatovering utifra hva andre syns, eller hva andre vil syns om 10år. Det er din egen kropp, og du skal vel i hovedgrunn gjøre som du selv vil med den uten at du skal bekymre deg for hva andre måtte mene eller samfunnet for den sakens skyld. Har selv to stykker, og er veldig fornøyd. Og bryr meg svært lite om det ikke er “inn” om fem år. Hva som er “inn” forandres konstant, så for all del kan tribal komme inn igjen. Lev heller etter hva man selv syns er fint tenker jeg da.
   Men ellers syns jeg videoen var bra, og skjønner du ikke mente noe fælt ved det. Ville bare få kommentert ut min mening as well. 🙂

  14. Litt rart at du sier at vi skal drite i hva andre syns å bare tenke på om vi liker den selv, når du rett før sa at det er viktig å tenke på trendene som forandrer seg. Jeg har en tatovering, å kommer aldri til å angre på den. Det er en drømmefanger med et ord midt i, og den har jeg et svært personlig forhold til. Jeg skal bygge på videre med sleeve senere, kroppen er et tomt lerret, fyll den med det du vil. Og det blir litt feil når du sier at man må tenke på trenden. Ta akkurat det du selv synes er fint og det du selv vil ha, det er din egen kropp. Men veldig mange bra punkt, mange har du rett i. Svært viktig å tenke nøye gjennom det og helst også diskutere det med en eldre person eller kanskje noen som har tattoo fra før😊

  15. Jeg elsker tattoveringer, men det finnes en grense altså..! Jeg har selv en tattovering, den tok jeg som 15åring og er 16 nå😊 Det er en søskentatovering, med forbokstaven til meg og søsknene mine😊 altså vi er fire søsken to stk på M og to stk på S😊 også fire stjerner over bokstavene😊

  16. Jeg er mye mer utrolig lei av at folk skal klikke helt bare noen våger å si sin mening her til lands,enn noe som kommer fram i denne videoen her! Det er liksom blitt så utrolig populært å ikke tåle noe på nett,og hyle haters og nærmest mobbing hver eneste gang. Fakta er jo derimot at hun sier det man hører en del kan tenke og faktisk uttrykker i det virkelige livet. Forøvrig elsker jeg tatoveringer,og har veldig lyst på en eller flere selv,men aldri kommet så langt.
   Jeg er uansett kjempeglad for at Stina endelig viser mer av seg selv og er litt mer personlig enn hva hun vanligvis er i videoene sine/på bloggen. Så slutt å hat på henne og heller lær dere at andre mennesker kan ha andre meninger/utrykk enn dere.Gi rom for ulike mennesker,ellers er dere faktisk bare haters/mobbere selv 😉

  17. Hei, Stina!
   Prøvde å kommentere innlegget, men kommentaren var for lang. Sendte dermed kommentaren på mail. Hadde vært fint om du kunne lese og svare på den mailen. 🙂

  18. Okei. Jeg startet med å like både deg og bloggen din, men når jeg ser hvordan du svarer folk i kommentar feltet så blir jeg kvalm av måte du er. Og tatoveringer så har du jo omtrent null peiling, ja du sier kanskje noe riktig, men skaff deg en før du utaler deg om hvor mye man kan angre og hvor vondt osv.. Herregud altså

  19. Enig i det du sier her, jeg ser det på samme måte. Men måten du sier det på gjør at du ikke blir tatt seriøst

  20. Hei!
   Skjønner ikke hvordan du i det hele tatt kunne vurdere å ta opp og diskutere dette temaet i såppas stor grad på bloggen din, når du ikke har noen erfaring what so fuckings ever selv. Det å komme å snakke så mye om dette som det du gjør her, uten å ha en tattovering eller noe som helst erfaring med det, det blir helt feil. Og dette håper jeg du forstår å tar til deg.

  21. altså nå har hun rett i alt hun sier 😉 men folk slutt å heng dere opp i det! Som hun sa, om du har tatt en tatovering du er fonød med og trives med, så driter man jo allerede i hva hun evt alle andre ville sagt om din?? Om du tar deg nær av noe som ble sagt i denne videon så gjør du det kun tydlig at du selv angrer på din? pluss om en tatovering er fin eller ikke er kun smak og behag fra person til person 😉 har dekt halve magen selv pluss noe mer, og jeg er enig i hva hun sier! Pass på at du selv vet du kan våkne om 10 år og være fornøyd medd den, at den altid vil bety like mye som når du tok den! 😀

  22. Synest tatoveringer er fint, jeg 🙂 Har to stykker selv, men har planlagt en del flere som forhåpentligvis kommer i løpet av et par år. Ikke så bra å ta for mange med en gang, det er jo blekk de sprøyter inn i huden.. Litt enig i at fylla-tatoveringer er litt for dumt, men ellers synest jeg at folk kan få ta hva de vil – mange tar også tatoveringer av ting de synest er fine, eller som er litt “typisk dem”.
   Det med at en tatovering ikke er “fin” etter 5 år… Det er jo egentlig bare tull. Om man behandler den riktig kommer den til å se like fin ut, og jeg er ganske sikker på at man er like glad i tatoveringen man tok for 5 år siden. Så det med at det bare er “fint” med tatoveringer i en liten periode, det synest jeg ble litt for dumt. Dessuten kan også store tatoveringer vere tidløse og “classy”, størrelse har ikke så mye å si egentlig.

  23. Du har jo ikke tatovering selv, hvordan kan du da si “tro meg”?
   Har tre tatoveringer fra Tyrkia jeg, som jeg er strålende fornøyd med den dag i dag ett år etter 😉 folk tar tatoveringer i hele verden, er ikke bare her i Norge de kan det 🙂

  24. Tatto er det forskjelige meninger om, en fyr jeg kjenner har nesten tatt tatto over hele han, over alt og han har sånne digre lage hull i ørene, han sa at han var sykt skuffet over tattoeringene sine, han angra, og han sa han fikk veldig mange stygge blikk om dagen, han er noe med 50 nå, så et råd er og tenke nøye gjennom tattoeringer du har tenkt til og ta.

  25. Hei!
   Morsom video 🙂 jeg har selv 4 tattoveringer og jeg elsker de. den ene tok jeg i Thailand for et par år siden of de syntes jeg var mye mer profesjonelle når det kom til selve utføringen av tattoveringen og hygienen enn det jeg har sett et par steder i Norge. Så det betyr ikke at det alltid er verre utenlands.
   Helt enig i dette med å tenke over hva man skal ta, har sett mange eksempler på kjærestetatoveringer og det er ikke mye kult når forholdet ikke varer! hehe glad jeg ikke har tatt noen sånne

  26. Hei Stina<3 jeg vil ha en tatovering, og da skal det være tre små fugler på innsiden av ankelen min, de tre fuglene symboliserer mine tre søsken. Tatoveringer kan være litt harry men du må liksom være "tattis-typen". Jeg vil aldri få tatovering i syden eller hjemme i stua til kompisen. Elsker bloggen din<3

  27. Herregud, hvor teite folk er som engang gidder å starte en diskusjon … Hun sier jo bare SIN mening.
   Er forresten helt enig, haha. 🙂 Lo godt gjennom hele videon!

  28. Altså det er helt greit at du har dine meninger, og jeg er enig i veldig mye av det du sier. Men du starter med å si at du ikke har noen tattoveringer, men likevel så prater du som om du har det.. “Tro meg, du kommer til å angre”. Du prater som om du har full peil på alt hele tiden. Hva er utdanningen din? Sikkert ikke så mye mer enn mange andre her. Bare lurer på hvordan du kan ha full peil på tattoveringer og eks. trening og kosthold..?

  29. Tror for din egen skyld at det ville vært lurt om du ble bedre til å nyansere det du sier. I denne videoen, og flere andre, virker du inmari brutal og altvitende, noe som svekker troverdigheten din svært mye… Om du velger dine ord med litt mer omhu så du f.eks. ikke drar alle under en kam, ville man forstå det du sier langt bedre og du ville ungå å støte så mange:)

  30. Jeg har tre stk. De syns ikke med mindre jeg kler av meg, noe jeg ikke gjør ute blant folk. Jeg kan gå i shorts og t-skjorte uten at de synes 🙂

  31. Flotte meninger her altså.
   Men hvordan kan du mene så mye om noe du ikke har, eller kommer til å få?
   Har selv tre tatoveringer, å skal ta min fjerde i sommer 🙂
   Det som er viktig når det gjelder å tatovere seg, er faktisk å velge noe som betyr noe for deg selv! Noe et symbol eller navnet til foreldrene eller barna dine osv. Skal du ha tatovering, husk at den blir der, å derfor må du kanskje kunne forsvare hvorfor du tok den om 10 år! Men det betyr ikke at du skal la være 🙂
   Altså når jeg blir 60 år, vil det ikke akkurat være et fenomen at en 60åring har tatovering, når over 90% av befolkningen over 60 har det samme 🙂
   I stede for å dømme ut i fra hva man ser, prøv å forstå verdiene i det du ser 🙂

  32. Har vært en trend i det siste, og kanskje mest ifjor, å ta rose-tatovering. Vet om flere jenter som har tatt en rose på skulderen f.eks, og selv om det var en trend da så er den jo fortsatt fin? Syns noe av det du sier blir litt teit egentlig.. haha
   Har også én tatovering selv, og den tok jeg faktisk på Rhodos! Betalte 500 norske kroner for den (er ett ord da, relativt liten tatovering) og er veldig fornøyd. Profesjonell plass og tatovør, og har ikke hatt noe å klage på. Så jeg synes at du skal tenke litt over hvordan du formulerer deg, hvertfall når du ikke har så mye peiling selv.

  33. Du har helt rett i at flere tatoveringer kan være harry, stygg og alt mulig, men utenlandske tatovører kan være minst like dyktige som de her i Norge. De kan være kjempeflinke, utdannet, og hygienisk også. Kanskje mer hygienisk enn de her i Norge også, norsker er kjent som late og sløve mennesker, utenlandske jobber hardt og gjør oftest en ordentlig jobb. Du har kanskje vært “uheldig” og sett kjempestygge tatoveringer som er tatt i syden, men når du ikke har tatovering selv tror jeg egentlig ikke du skal snakke. Greit du sier meningene dine, og at du har egne meninger, men jeg vil tippe at mange som sitter å ser på denne videoen og faktisk tar seg nær av sånne ting, kanskje ikke føler seg like bra og fornøyd lengre. Et drinkglass etter en fyllekveld i syden, kan ha en betydning, selv om den kanskje ikke ville betydd noe for deg. Kanskje det var tidenes kveld og et minne for livet? Det finnes også plasser i syden, hvor man ikke engang får lov til å tatovere seg full fordi man ikke skal ha alkohol i blodet. Det er ganske profesjonelt! Veldig bra du sier at man skal drite i hva andre synes, fordi det skal man. Liker man tribals, så liker man det. Men som sagt, en som ikke har tatovering selv bør ikke snakke, eller gi tips til andre om hva de bør gjøre og ikke gjøre:-) Tatoveringer trenger ikke nødvendigvis å bety noe heller, så lenge man liker den og vet at man kommer til å like den resten av livet også.

  34. Har ikke sett videoen ennå siden youtube er sperret fra skolenettet, men gleder meg til å se den når jeg kommer hjem 🙂
   jeg har aldri likt tatoveringer noe Særlig selv, og kunne aldri tenkt meg en selv. Tror dette har litt med at moren og faren min alltid har sagt at de synes det er så stygt, og jeg har som alle andre barn blitt påvirket av mine foreldre 😉 det er først i år at jeg har begynt å synes at det er ganske kult, men føler på en måte at det er alt eller ingenting. Det ser liksom litt rart ut med en enslig fisk midt på armen. Og jeg liker det best på gutter! Synes det kan være ganske sexy med en fin sleeve, sånn som Andy Leo om du vet hvem han er.
   Beklager om det et vanskelig å forstå hva jeg mener, jeg er ikke den beste til å klare å formulere meg.
   Forresten håper jeg ikke du bryr deg om alle de hårsåre folkene i kommentarfeltet. Bare fordi noen mener at en type tatovering er stygt, betyr det jo ikke at du misliker og ikke vil ha noe å gjøre med folk som har den tatoveringen, haha. Blir litt oppgitt her. Husk at det oftest er de med noe negativt å komme med som kommenterer, og at alle de tusenvis av andre seere sannsynligvis likte videoen/innlegget så de ikke følte noe behov for å kommentere (jeg sikter ikke kun til denne videoen nå, men alle videoer og innlegg du lager der du får mye hate)

  35. Hva syns du om å ta “without struggle there is no progress” på ribbeina (siden) som 18-åring? 🙂

  36. Syntes du skal sette deg litt mer inn i ting før du snakker om det. Er enig i at man ikke bare skal tattovere hva som helst hvor som helst, men å si at man ikke skal tattovere seg i ‘syden’ ellerno? Jeg har tattovert meg 2 ganger hos superflinke tattovører fra andre land. Var i London og Dublin, men tattovøren var fra Ungaren, og var en rådflink artist. Og å si at noe som er populært nå, ikke er noe fint om 5 år? Mona Lisa er flere århundre gammelt, og er fortsatt ganske populær. Tattoveringer er kunst. (Ikke de du får i kjelleren hos en sketchy noob nødvendigvis) men folk har forskjellig smak. Den første tattoveringen jeg tok er 5 år gammel nå (fyfaen jeg er gammel). Men jeg digger den fortsatt i dag, og gleder meg til å fortsette å fylle opp den ‘stygge’ sleeven min med ‘random ubetydelige ting’. Sorry, men syntes ikke denne vidoen var nødvendig. Kommer til å fortsette å lese bloggen din da! Peace out.

  37. Din personlige mening om tatoveringer skal du selvfølgelig ha, men alt det andre? Haha. Du veit ikke hva du prater om ass. Du har jo ikke tatovering selv en gang. Fooooor mye skravling om ting du ikke har en dritt peiling på. Litt for dømmende. Ikke ta jobb som kundebehandler i et tattoostudio.

  38. Hei,helt eni med deg Stina! Noen tatoveringer er bare uforståelig. Men noen er jo virkeli vakre og forteller noe om person eller betyr noe fint👍 Men du har helt rett i at man skal tenke seg nøye om. Klem❤️

  39. Du har rett i at mange tattoveringer kan være stygge og at man fort kan bli dømt.
   Men jeg synes det er rart at du fraråder folk å ta tattovering i syden, den eneste forskjellen fra å ta det i Norge og Syden er prisen. Du må selvfølgelig søke deg litt opp på de forskjellige stedene, men det må du gjøre i norge også. Jeg kjenner mange som har tatt tattoveringer i Norge som har kommet til Syden å blitt fortalt at de som tok den tattoveringa (i Norge) hadde gjort det helt feil.
   Det er greit å ha egne meninger om ting, men du snakker om mye som du ikke har peiling på, å det irriterer meg litt.

  40. Haha bra video!
   Jeg har en ganske lættis historie om onkelen min som tok tatovering. Han hadde utrolig nok tenkt det gjennom og bestemt seg for å ta tatovering. Dette gjorde han da i Spania uten at noen andre visste om det, eller visste at han hadde planer om det. Da han kom nytatovert hjem til Norge og gledet seg til å vise den frem til kona, endte det med at hun begynte å gråte. Det var visst ikke så kult som han hadde trodd. Tatoveringen var forresten et blasst norske flagg som ikke var helt riktig tegnet en gang! Han har selvironi og kan heldigvis le av det nå i ettertid 🙂 bare for å gni det ekstra inn fikk han en t skjorte med en utklippet firkant der han har tatoveringen av noen familiemedlemmer i julegaver det året. Hahahah

  41. Flott, enda en kronidiot som er helt opphengt i at tatoveringer mååå bety noe, må være helt spesiell og må ha en dyp symbolsk mening. Alle har blitt helt revet med av LA Ink og de programmene der, hvor alle som tar en tatovering har en eller annen tårevåt historie. Newsflash, de kommer på TV fordi det er show. Ikke fordi alle tatoveringer trenger å bety noe spesielt. Tatoveringer er kunst, og om de har en betydning er jo det en bonus.
   Ellers burde du sette deg litt inn i hva trender er. “kinesiske fisker” eller koi som det egentlig heter, er en veldig oldschool og tradisjonell tatovering som har gått igjen i maaaaaange år, og er fortsatt populært. Sett deg litt inn i temaet før du lager en helt intetsigende video hvor du snakker om ting du ikke vet noen ting som helst om.

  42. Tattoveringer er ikke for alle. Det er derimot en form for kunst, og uttrykker noe personlig enten det er en følelse, et minne, en tanke, en hendelse. Det kan være spontant eller nøye planlagt. Sånn som livet, sant? Livet er gøy, kunst er gøøøy! Og kropper er vakre either way:)
   Holdninger man poster på youtube derimot, not so cool om 5 år.

  43. Ser mange her i kommentarfeltet sier de begynner å misslike deg. Jeg kommer hvert fall til å støtte deg alltid, uansett hva du sier.
   Jeg selv HATER tatoveringer, vil aldri ha det, og om feks gutten jeg dater nå vil ha tatovering kommer jeg til å prøve å overtale han til å la være. Om han hadde fått en tatovering hadde jeg blitt skuffet. Om en ny gutt jeg møter har tatovering, kan det være en turn off. Det er så STYGT og meningsløst. Hvis du elsker moren din kan du jo ramme inn et bilde av henne å henge det på veggen, ikke tegne det på kroppen. Jeg kjenner forresten en gutt som har tatovert fornavnet sitt over hele underarmen. Meningsløst og teit. En ren kropp er det peneste!
   Og de som sier “du kan ikke si du ikke liker det fordi du har ikke selv” – JO, det kan hun (og vi andre som heller ikke har tatovering). Hun kan også si at hun syns blondt hår er fint, selv om hun ikke har det selv. Hallo? Tåpelig argument.

  44. L:
   Hu kan si masse selv om hun ikke har det selv. Det hun ikke kan uttale seg om er hygienen, betydning, anger, smerte og alt det der, etterfulgt av de to ordene “tro meg” – for da vet hun faktisk ikke hva hun snakker om. Hun kan mene hva hun vil om tatoveringer og alt sammen, men hun kan ikke snakke om faktorer som kun de som HAR tatoveringer vet noe om. 🙂

  45. Haha, er veldig enig!
   Skal man først ta en tattovering så bør man ta noe som virkelig betyr noe for en, ikke bare fordi de synes det hadde vær gøyt eller kult akkurat der og da. Synes i alle fall jeg.^^

  46. Kan du ha en video om din mening om percinger? Det hadde vært interessant, i og med at det er jo litt samme greia som tattoveringer.

  47. synes det er utrolig nedvergene på måten du sier dette på. Jeg har 2 tattoveringer som begge var i syden, en da jeg var 15,5 år og nå sist da eg var 17.. begge er jeg super fornøyd med og begge er super fine. Synes du bør passe litt på spåket ditt i videoene dine, folk kan ta det som kritikk mot seg.
   ALLE HAR SINE EGNE MENINGER og du bør som forbilde si det på en likestilt måte og ikke hva som (du mener) er rett, kritikk får du på videoene dine på grunn av språket.
   Jeg sier ikke dette som negativ kritikk mot deg, men som noe du kan ta ibruk.

  48. Folk bør altså styre unna tatoveringer fordi du og andre sannsynligvis synes de er teit og “ut” om 5-50 år? Jeg selv kommer aldri til å ta en tatovering, og synes folk tar mye rart, men måten du lager videoen her på er bare så ille. Du legger deg så ufattelig mye opp i hva andre gjør med livene sine, blant annet i dette innlegget og de utallige innleggene om hva slags livsstil folk bør ha og at man må spise sunt.
   Jeg synes du virker som ei hyggelig og kul jente, men når det kommer til de sterke meningene dine om ALT mulig.. Du blir dessverre litt for desperat.

  49. Jeg likte videon! Litt overrasket over at du selv ikke ville ta tattovering, den trenden har gått til hode på alle, ser for meg at alle i vår generasjon vil ha en eller annen form for tatovering! Liker at du sier det så direkte, tror egentlig mange har behov for å kjenne litt mindre på “presset” om å tattovere seg! 🙂

  50. Veldig enig i det du sier! For min del må folk få ta di tatoveringene de ønsker, men for all del husk at ikke alt er like kult om et par år.

  51. Hun forteller faktisk den harde sannhet ☺ og hun har også lov til å ytre sine meninger, lag deres egen blogg. Vedder på at flertallet av haterene er folk som har tattis og føler seg truffet 😆 Men det er sant, tramp stamp får andre til å tenke på at du er billig og trashy. Det er brutaliteten i samfunnet enten du liker det eller ikke.

  52. Oi, jeg ser jeg blei anonym her oppe :O
   Men det er altså jeg som har tre stk som ikke syns med mindre jeg kler av meg til mindre enn Shorts og t-skjorte 😉

  53. Æ har 2 tattoveringer.
   Den ene betyr veldig mye for mæ.
   Tekst: There is alweys hope
   En fjær og fulger som flyr ut av den
   og masse fine farger.
   Æ tok den i 2014 for det var et tøft år for familien.
   Den andre har æ på ryggen –
   et lite hjerte med en rose inni

  54. Lite respons i kommentarfeltet, kanskje du burde skrive ett innlegg om denne videoen? Er jo tydelig at du har formulert deg på feil måte, og sagt en del ting du virkelig burde styrt unna..

  55. Digger bloggen din!
   Har selv 4 tatoveringer og planelegger flere. Alle har en veldig stor betydning bak seg og jeg elsker dem av hele mitt hjerte! Ser på kroppen min som ett blankt ark, og hvordan jeg maler på med tattoveringer er kunst.
   Skjønner godt hva du mener, og er enig i at man må være forsiktig med hva man tar!
   Når det er sagt, skulle jeg ønske i videoen Din at du så litt flere sider av samme sak, for fikk litt inntrykk av at du sa “tatoveringer er helt latterlig”, noe jeg er uenig i

  56. Hahahaha ! Kanskje vi kjenner samme fyren…Jeg og kjenner en en som har tatovert sitt eget fornavn med store bokstaver på underarmen…Merkeligste jeg har vært borti ihvertfall. Hva skal være poenget med sånt liksom ? Hvor selvopptatt kan man bli…Eller hvor lat kan man være siden han viser til armen sin kanskje istedet for å si navnet sitt (Han klarer faktisk fint å snakke da…) Så,ja enkelte tatoveringer kan virkelig være meningsløse,helt klart!

  57. Helt enig i det du sier om at folk bør tenke seg om før de tar tattoveringer. For mange har lyst akkurat da, så blir det litt spontant.
   Jeg skulle selv ta en bak på skuldra for 2 år siden, da var jeg 19 år. Ombestemte meg heldigvis 2 timer før jeg hadde tatto timen! Angrer ikke et sekund på at jeg trakk meg! Nå skal jeg gifte meg, og det hadde ikke vært så fint med den tattoveringa til den fine brudekjolen! Vet ikke hva jeg skulle gjort om jeg hadde den nå !
   Så bra du setter fokus på at folk må tenke seg om! 😊

  58. Tatoveringer er dritt i følge meg fordi man kommer fort til å angre seg når man er eldre! Men som du sier burde man tenke GODT igjennom før man tar tatoveringer! ;D

  59. Har to tattoveringer på ventre hånd 😉 De har en spesiell betydning for meg. Tok den første som et minne av mamma, som gikk bort i 2006, den andre er for mormor som gikk bort i fjor :/
   Synes tattovering bør har en betydning man skal ha de livet ut, og ikke ta en bare for å ta en..

  60. Denne videoen er jeg helt enig med. Du snakker om generelle tips jeg selv ville gitt og din egen mening, som du har rett til. Kan forstå hvor mye hat du får fra de som er uenige, men jeg likte denne videoen godt! Alltid gøy å høre sterke meninger 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg