Resultat av leserundersøkelse + Antrekk

Nå skal jeg straks ut og møte jentene mine, June og Donna. Vi skal ta en liten kaffe sammen og skravle litt. Syns tiden går så altfor fort om dagen, og jeg føler jeg nesten aldri rekker å være med venner. Så når jeg først kan må jeg gripe muligheten! Og dere! Er det like fint vær hos dere? I dag har det vært strålende sol her, og jeg kjenner det kribler inne i meg. Våren er her! Håper ikke jeg jinxer det nå, og det plutselig begynner å snø igjen. Haha!

Jeg er så glad for at våren er her. For da kan jeg endelig ta antrekksbilder igjen! Var en del av dere som skrev at dere savnet deg i leserundersøkelsen jeg hadde på søndag. Vet du ikke hva jeg snakker om, kan du lese DETTE innlegget. Ta gjerne undersøkelsen, dersom du ikke har gjort det enda!

Tenkte jeg kunne fortelle litt hvordan undersøkelsen gikk. Så langt har det kommet inn over 2200 svar! Uæh! Det er helt crazy at så mange av dere har tatt undersøkelsen. Det hjelper meg så vanvittig mye ♥ Kan gi dere et lite sammendrag av resultatene som har kommet inn så langt.

– 96 % jenter

– 70% er i alderen 13-19 år

– 43% leser bloggen min hver dag, og 37% leser bloggen min 3-5 ganger i uken.

– Av kategoriene dere liker best på min blogg var disse mest populære: skjønnhet, trening og videoblogg.

– 51 % av dere har lest bloggen min i under et år.

Det som er så kjekt med en slik undersøkelse, er at jeg kan rette innleggene mer mot dere som leser bloggen min. Et eksempel er å legge ut oppskrifter på skolelunsj og snacks, istedenfor middager. Siden de fleste av dere er under 19 år, og bor mest sannsynligvis hjemme, der foreldrene deres lager maten for dere. Siden hele 96% av dere som tok undersøkelsen er jenter, vet jeg også at jeg kan skrive innlegg som passer til oss jenter. 

Siden det var såpass mange som tok undersøkelsen er den mer korrekt, og viser hva majoriteten av dere mener. Men det skal også sies at jeg har ca 60’000 unike som er innom bloggen hver måned. Så undersøkelsen kan ikke stoles 100% på. Men den gir i alle fall en pekepinn på hvem som leser bloggen min. Nå ble det veldig mye snakk om statistikk. Men tenker dere kanskje også syns det er litt interessant å lese?

23 kommentarer

Siste innlegg