Antrekk – Gullsnutten Prisutdeling

Nå skal jeg straks ta t-banen til Kanonhallen. Vi som er nominert eller skal delta noe ekstra i showet, må møte opp klokken ett. Så derfor må jeg dra dit veldig tidlig. Heldigvis har jeg med ekstra skift, så jeg trenger ikke å gå rundt i kjole og høye hæler hele dagen. Da tror jeg bena mine hadde blitt ganske drept! Planen min i dag var egentlig å ha på en rosa lang kjole. Men føler den ble altfor pyntet. Så derfor gikk jeg for en bandage (ikke bondage, haha) kjole, som jeg fikk fra lookit.no for et par uker siden (sponset). Den er ganske stram å ha på. Men jeg elsker at den viser frem kurver, og er stilren. Perfekt!

Skoene er fra Nelly, men jeg aner ikke om de fortsatt selges. Siden jeg kjøpte de av Maria i går, etter at jeg fant ut at jeg ikke hadde noen sko å ha på meg. Haha, standard meg å være sent ute til sånne ting!

Nå må jeg løpe, ellers kommer jeg for sent. Husk å se på TV Norge kl 20:30 eller på Nordic Screens YouTube kanal 20:30 for å se hele showet. Tror det også blir lagt ut på Nordic sin kanal i ettertid, så hvis du ikke rekker å se programmet i dag, kan du se det senere!

34 kommentarer

Siste innlegg