Oppskrift: Eggemuffins

Disse søte eggemuffinsene er perfekte til frokost og lunsj. Lag de kvelden før, og ta de med i nistepakken så har du en sunn og god lunsj på skolen/jobben! Du kan bruke hva slags grønnsaker du enn måtte ønske. Jeg brukte spinat, tomat og løk, og det ble kjempe godt!

Dette trenger du:

♥ 2 egg

♥ 1-2 never spinat

♥ 1/4 løk

♥ 8 små plommetomater

Dette gjør du:

1. Hakk løken i små biter. Skyll og rens spinaten, fjern stilken og kutt den i grove strimler

2. Stek løken og spinaten på middels varme i en stekepanne, til løken er blank.

3. Fordel spinat- og løkblandingen i små former. Jeg brukte 5 små silikonformer jeg har kjøpt på IKEA. 

4. Visp sammen eggene og fordel de i formene.

5. Skjær opp plommetomatene og ha fordel de i formene.

6. Stek eggemuffinsene i ca 12 minutter på 175 grader i ovnen. OBS: steketiden kan variere utifra hvor store former du bruker! 

Server gjerne med tomater og spinat ved siden av. Håper det smaker!

 

25 kommentarer

Siste innlegg