Disse søte eggemuffinsene er perfekte til frokost og lunsj. Lag de kvelden før, og ta de med i nistepakken så har du en sunn og god lunsj på skolen/jobben! Du kan bruke hva slags grønnsaker du enn måtte ønske. Jeg brukte spinat, tomat og løk, og det ble kjempe godt!
Dette trenger du:
♥ 2 egg
♥ 1-2 never spinat
♥ 1/4 løk
♥ 8 små plommetomater
Dette gjør du:
1. Hakk løken i små biter. Skyll og rens spinaten, fjern stilken og kutt den i grove strimler
2. Stek løken og spinaten på middels varme i en stekepanne, til løken er blank.
3. Fordel spinat- og løkblandingen i små former. Jeg brukte 5 små silikonformer jeg har kjøpt på IKEA.
4. Visp sammen eggene og fordel de i formene.
5. Skjær opp plommetomatene og ha fordel de i formene.
6. Stek eggemuffinsene i ca 12 minutter på 175 grader i ovnen. OBS: steketiden kan variere utifra hvor store former du bruker!
Server gjerne med tomater og spinat ved siden av. Håper det smaker!
Nam, det så veldig godt ut! Lagde noe lignende her om dagen og det var overraskende godt 🙂
Håper du får en kjempe fin uke 🙂
de så veldige gode ut, får prøve de en gang 🙂
Nam ha en god mandag
Åhh, d så skikkelig godt ut!
Ha en god dag
Mm, de så deeeilige ut! Perfekt lunsj og frokost!
Må prøves ut 😀
Takk! Tid for frokost! 🙂
Så gøy! Lagde akkurat det samme til lunsj i dag! 😀 kjekt, de var veldig gode! <3
åå så lurt 😀
Det så godt ut! Men jeg er allergisk mot tomat, går det an å bruke noe annet?
Så bra, jeg har faktisk sett etter slik oppskrift og det ser så enkelt ut at til og med jeg kan klare det;D De ser kjempegode ut – takk for oppskrift:)
Nam! Dette skal prøves!
Jeg bruker samme oppskrift som deg + hvitløk, men bruker en større form 😉 God og lett mat etter trening også 😀
super oppskrift Stina!!! jeg skal prøve den så snart jeg kan
super oppskrift Stina!!! skal prøve den en gang.
Dette så utrolig godt å sunt ut! Skal virkelig prøve ut dette nå, når jeg skal hjem fra skolen på praksis, kanskje det blir lunsj på jobb de neste to ukene frem over 😉 Du har en super blogg! er innom her hver dag 😀 Digger deg! <3
Så utrolig gode ut! Skal teste de ut en dag 😀 Sunn og god frokost/lunsj som du sier 😀
Åå tusen takk! den skal definitivt prøves ut engang 😀
Bare lurer, heter det ikke cherrytomat? 😉
Jeg er allergisk mot egg 🙁
Hei, jeg er en av de som faktisk er innom bloggen din hverdag for å lese og se. men føler du blogger ganske lite. elsker bloggen din, men hadde du blogget mer, så hadde du hatt mer lesere. som for eksempel så kan du legge ut :
– trenings videoer for enkelt kroppsdel
– sunne snacks oppskrifter
– tips til hvordan man kan bruke penger ordentlig
– tips til motivasjon til treninger.
det er masse du kan blogge om, men føler du blogger ganske lite. er fast leser av bloggen din og kommer til å være det uansett også! stå på du er utrolig nydelig også!
Disse må eg prøve! 🙂 Kan du ikkje lage eit innlegg over korleis ein kan få fleire lesarar på blogg.no? 🙂
ÅH NAM!!!!!!! :O gleder meg til å våkne i morgen å spise det til frokost, haha!
Så godt ut. 🙂
åherre! Det så godt ut!
Det må jeg nesten prøve en gang.
Men jeg ville bare si at du er forbildet mitt!
Du er så super!!!❤️❤️