Jeg er nominert til Gullsnutten!

WOW folkens, nå kan jeg endelig fortelle dere den ene store gladnyheten jeg snakket om i går. Jeg er nominert til gullsnutten, som årets videoblogger. Gullsnutten er en prisutdeling som skal kåre norges beste youtubere, og det er virkelig en ære å være nominert. Dere aner virkelig ikke hvor mye dette betyr for meg! Jeg har lagt ned så ekstremt mange timer ned i min YouTube kanal, og det er så fantastisk å se at dere setter så stor pris på det at dere har nominert meg til denne prisen! Tusen takk,  dere er fantastiske ♥

Prisutdelingen blir 15 februar, og showet kommer til å gå på TV Norge samme dag. Jeg gleder meg!

I dag har jeg vært på en lang skitur. Jeg er rett og slett skikkelig stolt av meg selv, for at jeg klarte hele turen. Spesielt med tanke på at dette er min syvende skitur de siste 10 årene. Tihi! Begynte smått i fjor med ca 5 turer, siden føret ikke holdt noe lengre. I dag ble denne sesongens andre skitur. Gud så deilig det var å gå på ski! Det ble totalt 11,5 km på et par timer. Jeg gikk fra Sognsvann og til Ullevålseter, og tilbake igjen. Klarte å gå litt feil (haha, typisk meg!), så da noen meter ekstra der og! 

Anbefaler dere virkelig å få på dere skiene i år og komme dere ut. Det er så godt for kropp og sjel. Man får masse frisk luft, en sinnsykt god trimtur, man føler seg veldig frisk i flere dager etterpå og hvis du tar med en venn blir det en sosial tur. Bruk helgen til å ta deg en god skitur!

Jeg pleier alltid å gå på ski alene, for å virkelig komme unna alt av mas og kjas. Mobilen setter jeg på lydløs mens headsettet spiller favorittmusikken min. Når jeg går på ski ute i skogen, blir alle hverdagsbekymringer borte, og jeg slapper helt av. Etter turen i dag er jeg veldig, veldig sliten! Men på en god måte! 

♥ Har du gått på ski i år? Eller har du planer om det?

 

26 kommentarer

Siste innlegg