Morning bliss

God morgen, og god fredag ♥

Nå har jeg nettopp kommet ut av en god og varm dusj, og sitter i verdens beste kosedress. Den siste tiden har jeg fått helt dilla på dansk rugbrød med gulost og appelsin på toppen. Gjerne med litt jordbær og blåbær ved siden av. Og selvfølgelig en stor kopp kaffe. Frokosten er faktisk ganske sunn, selv om den godt kunne hatt bittelitt mer proteiner. Men får i meg en del igjennom brødet, osten og melken i kaffen. Men dere vet jo hvordan jeg er med proteiner da. Skal alltid være masse av det

Føler meg skikkelig voksen om dagen som drikker kaffe til frokost. Men gud så deilig det er! Det har virkelig blitt et must for meg. Da er det så mye lettere å komme igang med dagen, og innen kvelden kommer jeg stuptrøtt og det blir lett å legge seg. Når man driver med det jeg gjør på heltid, er det veldig lett at døgnrytmen kastet langt ut av vinduet. Men kaffe har virkelig hjulpet meg med å få igang en god døgnrytme! Stor tommel opp for det!

Om en times tid drar jeg til kiropraktoren, for å ta retester. Han skal sjekke om ryggen min begynner å bli bedre av behandlingen. Regner med at jeg får se resultatene neste uke da jeg skal dit, og det blir veldig spennende å se om det er noen forandringer. Dere som har fulgt med på bloggen en stund vet jo at jeg har gått til kiropraktor i noen måneder nå, fordi jeg har slitt med nakke og ryggsmerter. Og det har faktisk blitt bedre av å gå til kiropraktor. Behandling + egentrening er gull verdt! 

 

21 kommentarer

Siste innlegg