Video: Min styrketreningsrutine!

Bli med meg på en styrkeøkt på gymmet! Jeg viser dere alle øvelsene jeg gjør da jeg trener styrke. Hvis du lurer på noe er det bare å spørre i kommentarfeltet! Obs: antall kilo på vektene øker fra trening til trening, så de kiloene som er oppgitt i videoen er kun de jeg løftet under den treningsøkten. 

27 kommentarer
  1. Bra video, mange bra øvelser. 😀 men prøv å gå enda litt lengre ned i knebøyen for bedre effekt.

  2. du burde ikke svaie(?) ryggen din såppas mye som du gjør, PT-en min tar meg også veldig på det. Det er veldig viktig, i og med at ryggen din kan pådra seg skader hvis du fortsetter å svaie ryggen din:)

  3. Veldig inspirerende video! Synes bare det så ut som at du hadde veldig svai rygg på knebøyen, pass på dette, tror ikke det er bra for ryggen. 🙂

  4. Det blir jo egentlig bare mer stress å ha masse hår rundt i ansiktet, du er pen med hestehale og! Du trenger jo ikke pynte deg på trening, hehe:)

  5. Hvorfor kjøper du ikke bare to vekter og en sånn stang med vekt, så sparer du kjempe mye! Du bruker ikke så mye av de andre greiene heller:-) bare et tips

  6. Takk for videoen, fine øvelser 🙂 (håper på flere i framtiden)
   Er det ikke bedre å ta knebøy uten sko egentlig? Hørt at dette hjelper for teknikk osv. Vil bare høre ditt innspill, ikke ment som kritikk 🙂

  7. Hva er din Max i knebøy? 🙂
   Jeg begynte med en vektløftingsklasse for 6 måneder siden, og i begynnelsen, uten noe erfaring, klarte jeg bare 35 kg, men nå er jeg helt oppe i 80!! Ganske stolt av meg selv (hvis det er lov til å si).
   Med Max mener jeg det absolutt tyngste du klarer å løfte, og det trenger kun å være en gang.

  8. Du må huske på å ikke ha så mye svai i ryggen på de alle fleste øvelsene. når du tar skulderblad armhevinger må du ikke gå så fort opp og ned, og huske på rett rygg. på bicepscurl må du passe på at du ikke “dytter” vektene opp med øverste del av ryggen. bruk heller lettere vekter og fokuser på å bare bruke arma og ikke dytt opp vektene med ryggen.

  9. Svaien i ryggen ser da meget bra ut i mine øyne! Det er ikke mulig å svaie i stykker ryggen den veien der. Det viktige er jo at den ikke går andre veien! Men det er ingen tvil om at du bør gå mye lengre ned for å også aktivisere glutes. Og er det noe jenter er opptatt av, så er det vel en stram og fin glutes maximus! Lårene bør minst gå parallellt med gulvet, helst noe lengre ned.

  10. Øvelsene er bra, men ta en time med PT, så er du sikker på å ikke få skader 🙂 Ellen Sofie har skrevet en viktig kommentar. Lykke til videre :)))

  11. Utrolig bra video. Jeg gleder meg til å utføre denne treningsøkten etterpå. Setter virkelig stor pris på denne videoen for den lærte meg mange mye treningsmetoder på en enkel og kjapp måte:) tusen takk:)

  12. Shiit, du var helt sykt flink å ta squats Stina!! Du fikk med bøyen helt ned og alt!! Du er helt klart mitt forbilde når det gjelder både trening og skjønnhet! Elsker også at du er så trygg på deg selv, du driter liksom litt i om du virker selv opptatt hvis du skjønner? Du liker deg selv og det er det viktigste! 🙂 Stå på!! Er forresten med på 30 dager uten sukker, selvfølgelig! Hentet mye inspirasjon fra bloggen din og begge instagram brukerene dine! Tusen takk 🙂

  13. hei, lurte bare på når du tok bulgarsk utfall om du tok 6kg i hver hånd eller 3kg i hver hånd? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg