En skikkelig girls night out!

Wow, i går hadde jeg det helt fantastisk morsomt! Jeg danset masse med verdens herligste jenter, og festet til 5 på morgenen. Vi startet kvelden hjemme hos Donna med et skikkelig jente vorspiel. Masse god musikk, latter, selfies og ganske mye rumperisting. Tihi! Når klokken nærmet seg halv ett dro vi på Nox som ligger på Solli Plass. Har aldri vært der før, men det var utrolig bra! Sinnsykt mye folk, men fortsatt god stemning! Stor tommel opp til dj’en. Aldri hørt så mye bra musikk på et og samme sted!

Etter byen dro jeg på et nachspiel hos en god kompis, og ble kjent med masse franskmenn. Blant annet en jente som var så søt og god, og var klisslik kusinen min. Ble helt satt ut over hvor like de var! Rett før 5 begynte jeg å bli litt trøtt så jeg hoppet i en taxi og dro hjem. Med min flaks (uflaks?) fikk jeg verdens mest skravlesjuke taxi sjafør som ville snakke om alt mellom himmel og jord i 40 minutter etter at vi hadde kommet frem til der jeg bodde. Haha!

Alt i alt var den en helt fantastisk kveld ute på byen, og jeg kjente virkelig at gjorde godt for meg. Vi jenter trenger en skikkelig jentetur ut på byen iblant!

 

Hvordan var din lørdagskveld?

21 kommentarer

Siste innlegg