DIY Lykke-glasskrukke

Et av mine nyttårsforsetter, som jeg faktisk ikke fortalte dere om i går, er å sette mer pris på de små gledene i hverdagen. De små øyeblikkene hvor man føler litt ekstra glede, men som fort kan bli glemt bort i en travel hverdag. Derfor har jeg kommet på en genial idè. Hver gang jeg opplever noe som gjør meg lykkelig, enten det er en stor ting, eller en liten ting skal jeg skrive ned tingen på en lapp og legge det i et lykke-glasskrukke.

Hver gang jeg er trist og umotivert kan jeg lese på lappene som jeg har lagt i glasset, og gjenoppleve de lykkelige øyeblikkene. Og på slutten av året skal jeg lese igjennom alle lappene, og se hvor mye som har gjort meg lykkelig i løpet av året. Anbefaler dere å lage en slikt lykke-glasskrukke også, så dere kan sette mer pris på de lykkelige øyeblikkene man har her i livet!

Jeg valgte å gjøre min lykke-glasskrukke litt ekstra fin. Så jeg handlet inn litt søte klistremerker på søstrene grene som jeg limte på glasskrukken. Selve glasskrukken kjøpte jeg på Clas Ohlson i kjøkken avdelingen. Ble den ikke fin?

22 kommentarer

Siste innlegg