Ukens spørsmål #54

Gjorde du noe spesielt for å få håret ditt langt?
– Som mange av dere så på bildet fra snapchatten min, så hadde håret mitt vokst en god del. Det er først de to siste månedene det har vokst, og da har det vokst veldig mye. Litt usikker på antall cm, men det har blitt synlig mye lengre. Det jeg har gjort annerledes de to siste månedene er at jeg har spist mye mer proteiner, dette er sinnsykt viktig siden håret er bygget opp av protener. Jeg har også hatt mye mindre psykisk stress rundt meg, så både hår og negler vokser fortere, og huden min har blitt bedre. Så for å få håret til å vokse; spis proteiner og slapp av! 

Hvor har du kjøpt vingene som henger på speilet?
– De fikk jeg av søsteren min for en stund siden. Så jeg vet dessverre ikke hvor de er fra! Men har sett at kremmerhuset har noen liknende vinger. 

Har du tips til god drikke til fest?
– Når jeg handler på polet så pleier jeg å kjøpe Tropica og Black Tower. Tropica er en drink som er ganske lik drinken sex on the beach. Den smaker litt som fanta exotic, og er ikke så altfor sterk. Den er ca 8%, så den er som en sterk rusbrus. Det er min favoritt som jeg nærmest er kjent for å drikke, hehe! Black tower er favoritt vinen min. Oppfordrer forresten ingen under 18 år til å drikke alkohol, bare så det er sagt! 

 

Hvor kjøpte du jakken du hadde på deg?
– Den fikk jeg sponset fra et australsk merke for veldig lenge siden. Men husker dessverre ikke hva merket het, og hvor man kunne kjøpe klærne fra.  

 

Hvilken treningsbok bruker du, og hvor har du kjøpt den?
– Jeg bruker en fra fitnessguru.com, som du kan få tak i HER. Den pleier jeg å skrive opp hvor mye jeg løfter og hva jeg løfter på hver eneste trening. Den er veldig kjekk å bruke sånn at man klarer å følge med på progresjonen sin. Ingenting som motiverer mer enn å bla noen sider bakover i boken, og se at jeg klarer å løfte tyngre nå enn hva jeg klarte tidligere! 

 

Liker du best å sove på gulvet? Eller har du bare ikke fått kjøpt deg seng enda?
– Nå kjenner jeg at jeg begynner å bli lei dette spørsmålet. Så dette er siste gangen jeg gidder å svare, for jeg skjønner helt ærlig talt ikke hvorfor så mange skal bry seg om akkurat dette. Jeg har en veldig tykk madrass som jeg ligger på, og den er super komfortabel. Den hører egentlig til en seng, men den sengen er veldig stygg og derfor gidder jeg ikke å bruke den. I tillegg kjøpte jeg meg ny dobbeltseng i mai måned i år, og da gidder jeg ikke å kjøpe enda en ny seng. Så da venter jeg heller til jeg bor et sted hvor jeg har bedre plass før jeg gidder å ha noen ordentlig seng.  

Trener du på treningsstudio, eventuelt hvilket? Eller trener du kun hjemme med styrke?
– Jeg trener kun på studio, og da trener jeg på Evo. Jeg prøvde å trene hjemme før, men det ble aldri noe bra. Siden treningen ble så halvveis, og jeg ikke hadde tunge nok vekter. Jeg blir også mye mer motivert til å trene når jeg trener på studio. Men når jeg trener kondisjon pleier jeg å trene løping eller ski ute i skogen.  

 

Hvor er lysene på veggen fra?
– De har jeg kjøpt på Clas Ohlson. Det er bare vanlige juletrelys, men jeg syns de er så fine å ha i bakgrunnen når jeg tar bilder og filmer. De gir så søt og fin effekt!

 

Pleier du å trene alene eller med noen?
– Jeg er veldig glad i å trene alene. Da kan jeg komme skikkelig inn i treningsbobla, og kan fokusere 100% på treningen. Jeg er sånn som måå høre  på musikk når jeg skal løfte vekter, så er litt slitsomt å måtte ta av og på headsettet hvis jeg skulle trent med noen. Men har jo trent med den ene jenta jeg bor med, og da har det fungert veldig bra! Så det kommer alltid litt ann på dagsformen tror jeg! 

 

Lurte på om du har sett dette her?
– Nei det hadde jeg faktisk ikke! Så sykt gøy at noen har laget en video der de tegner meg! Følte meg skikkelig beæret nå!  

 

Hvordan fikk du til sånn ombre? Har helt lik hårfarge og vil gjerne ha det sånn som det, men er usikker på hvordan jeg skal gjøre det!
– Jeg brukte bare hair extensions, fra locksandbonds.com, som allerede var farget som en ombre. Mitt eget hår var helt svart, men det var ganske kort, så jeg trengte ikke å farge det, siden det blendet seg så godt sammen. 

 

– Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

 

32 kommentarer

Siste innlegg