Hjemme for å feire Jul

Da var jeg på plass hjemme hos foreldrene mine i Hokksund. Skal være her noen dager for å feire jul. Med en gang jeg gikk inn døren hjemme ble jeg møtt av kattepusen min. Gud som jeg savnet den lille kosebamsen. Ble nesten på gråten, fordi jeg hadde savnet han så mye! Mens jeg skriver nå ligger han rett ved siden av meg og koser med meg. Kjenner det er skikkelig trist at jeg ikke får ha han med meg hjem til Oslo. Men det går ikke siden jeg bor i bokollektiv midt i byen. Tror han hadde blitt ganske redd og ulykkelig hvis han måtte være innestengt i en leilighet hele tiden. Så han får heller bo på landet med foreldrene mine. Også får jeg heller kose han halvt ihjel hver gang jeg er hjemme. Tihi!

Nå skal vi snart spise middag. Rakfisk står på menyen, og jeg gleder meg! Jeg er jo ikke så glad i vanlig fisk, men rakfisk er en stor favoritt. Helt merkelig å få mat servert hjemme. Har laget middag til meg selv hver eneste dag siden jeg flyttet til Oslo for snart 5 måneder siden. Når jeg tenker over det, så har jeg ikke sovet hjemme hos foreldrene mine siden jeg flyttet til Oslo heller. Så det blir veldig rart, men koselig å være hjemme noen dager! 

Når mamma hadde hentet meg på togstasjonen i stad, kjørte vi litt lengre oppe i veien der foreldrene mine bor. Fikk knipset noen bilder av det fine lyset som var på himmelen. Det var helt merkelig. Når jeg så den ene veien var det tykt med tåke. Men når jeg så den andre veien var det klar himmel og perlemorskyer. Utrolig nydelig!

38 kommentarer

Siste innlegg