Når alt blir feil

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en sen middag med Nora. Den jenta der. Hun kan man virkelig snakke med når man har noe på hjertet. Det siste døgnet har hodet mitt vært ganske kaotisk, og jeg sovnet ikke før 4 i natt, fordi jeg lå og tenkte på alle verdens ting. Det er helt rart hvordan hodet mitt bare vender og vrir på alt, fordi jeg innerst inne vet at noe ikke er som det skal. Så i kveld skal jeg prøve å se fremover. Jeg skal sette meg ned og skrive litt mål for det nye året. Litt planer om ting jeg vil gjøre og oppnå i året som kommer. Nyttårsforsett er virkelig en smart ting!

Føler at desember er en sånn måned hvor alt blir satt på pause og man gir ganske blanke i det meste som heter jobb og sunnhet. Som hun ene jeg bor med sa “Nå trener jeg skikkelig masse, så jeg kan gi skikkelig blanke i jula”. Den mentaliteten har jeg veldig om dagen selv. Ikke akkurat når det kommer til trening. Men med vanlige ting i hverdagen. Men nå får det være slutt på denne pauseknappen, for å være helt ærlig syns jeg det er super slitsomt å ha livet på pause. Jeg vil opp og frem, og bort og videre. Kjenner det klør i fingrene etter å skrive nyttårsforsetter (som jeg forresten skal begynne å jobbe på asap!). Kanskje noen av dere som har begynte på nyttårsforsettene deres? Noen som vil dele noen forsetter?

Men over til noe helt annet! I dag våknet jeg av at budbilen ringte meg, for da stod de på døren med en pakke, med to nydelige Daniel Wellington klokker. Jeg er så heldig at jeg fikk velge ut to fine klokker som jeg fikk sponset av D.W. *tommel opp og stort glis*. Jeg har tidligere fått en klokke av de da merket var ganske nytt. Den klokken har jeg brukt så mange ganger, og den er så fantastisk tidløs, så den kan matches til alt! 

Det samme gjelder klokkene jeg fikk i dag. Jeg likte at uret ikke var så altfor stort. For da fikk de en mer feminin og voksen look. Klokken som jeg har i rosa og blå kan man kjøpe andre reimer og skifte ut så ofte man vil. Så hvis man plutselig vil ha rød og blå, eller hvit og blå klokkereim kan man bytte til det! Genialt eller hva? Jeg er virkelig ikke den eneste som liker D.W klokkene. De har blitt ekstremt populære og det er mange andre bloggere som også bruker det, blant annet fineste Caroline Berg Eriksen (fotballfrue). 

Siden det snart er jul har jeg fått lov til å gi dere en rabattkode på 15% rabatt på alle kjøpt hos Danielwellington.com. Skriv inn koden “HolidayStina” når du kommer til kassen for å få rabatten. Koden er gyldig frem til 15 januar. Så nå er det bare å shoppe! 

Rosa og blå Daniel Wellington klokke kan kjøpes HER.

Svart og sølv Daniel Wellington klokke kan kjøpes HER.

15 kommentarer

Siste innlegg