Ukens spørsmål #52

Hvordan tar du detaljebildene egentlig ? Er det du som tar vanligvis tar alle bildene av deg selv? MÅ jeg invistere i en fjernkontroll og sånn selfieskjerm ting ? Bildene dine er jo fantastiske, skills hvis du klarer å ta alt selv 😉 Veldig imponerende.
– Jeg gjør alt selv ja, så takk takk 😀 Anbefaler deg å investere i det, med mindre du har en person som alltid kan ta bilder av deg. Hvilket er veldig vanskelig å få til. Det beste er å lære det selv!

Kan du gå i spagaten?
– Hehe, I wish! Skulle virkelig ønske at jeg var så myk. Men det er jeg uheldigvis ikke!

 

Jeg og noen jenter skal til Oslo i slutten av januar. Hvilke utesteder vil du anbefale? (20 års grense)
– Jeg har ikke rukket å dra ut så mye enda i Oslo. Men de stedene jeg kan anbefale er:
Baroque Bygdøy Allè. Det ligger på Frogner, veldig “pappagutt” sted. 
Gudruns. Ligger i Karl Johan, veldig mye forskjellige mennesker. 3 etasjer med barer, dansegulv og sittegrupper. Min favoritt!
Lawo. Ligger i en sidegate ved Karl Johan. Veldig stort sted, med stort dansegulv og en god del sitteplasser. 
Elsker. Dette er en homsebar som ligger i Pilestredet. Har vært der mange ganger med lesbiske/homofile venner. Alltid morsomt!

Har lyst til å starte en blogg selv. Men hva slags utstyr trenger man?
– Nå spørs det hvor profesjonelt du vil gjøre det. Men som kan være greit å ha som en startpakke og som de fleste bloggere som er veldig flinke har er; speilreflekskamera med 50mm 1,4 linse, pc/mac, kamerastativ, fjernkontroll til kamera. Hvis du skal ta bilder inne bør du ha store vinduer som slipper inn masse lys, hvis ikke du har det må du gå til innkjøp av ekstra fotolys.

 
 

Tjener du penger på å lage YouTube videoer?
– Det gjør jeg! De reklamene som vises før videoene starter, får jeg en viss andel penger for å vise. Men man skal ha ganske mange visninger før man tjener noe spesielt med penger på de reklamene. Man tjener heller ikke penger på videoene sine med mindre YouTube gjort sånn at man kan tjene penger. Litt usikker på hvordan jeg fikk den godkjenningen av YouTube, men man må ha et visst antall abonnenter, visninger og videoer. Hvis man er med i et nettverk, som f.eks: Nordic Screens, som jeg er med i, får man mulighet til å tjene penger, uten å måtte ha godkjenning av YouTube. 


(mange av YouTuberne i Nordic Screens)

 

Hvordan får man folk til å se bloggen sin? Hvordan blir den kjent?
– Det er så utrolig mange forskjellige måter å få en kjent blogg. Nå vil jeg ikke akkurat si at min er så veldig kjent. Men det jeg har gjort for å ha de leserne jeg har er at jeg alltid har vært veldig flink til å oppdatere bloggen. Minst 1-2 innlegg hver eneste dag. Året rundt. Jeg har noenlunde god kvalitet på bilder og innlegg. Man må klare å skrive noe interessant på de dagene hvor blogglysten er nede på null, eller man er syk. Så jeg tror mye av hemmeligheten til å få lesere er å holde bloggen gående over tid. I begynnelsen kan det være smart å kommentere litt rundt på andre blogger, så de legger merke til din blogg. Men for all del, ikke skriv “sjekk ut min blogg”. For det er som regel ikke veldig hyggelig for den du kommenterer hos. 
 

 

Har du gått ned noen kilo etter at du begynte å trene?
– Vekten min er ganske stabil. Men jeg har gått opp litt i muskelmasse, også har jeg gått ned litt i fettmasse. Så jeg har nesten samme vekt, men jeg har blitt mer trent og markert. 

 

 Syns du det var kjedelig på skolen?
– Det kom alltid veldig ann på! Noen dager syntes jeg skolen var så kjedelig at jeg bokstavelig talt sovnet i timene. Men det var noen fag jeg likte veldig godt. Da jeg gikk kokkelinja likte jeg veldig godt når vi lagde mat og da vi hadde samfunnsfag, og når jeg gikk påbygg likte jeg veldig godt gym, media og historie. Men for min del har det alltid kommet veldig ann på læreren. I de fagene jeg har hatt en bra lærer har det vært mye lettere å like faget. Jeg har alltid vært sånn at jeg fulgte veldig godt med i timene, men aldri gjorde lekser. Så for min del var læreren viktig.

 

 

 Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

16 kommentarer
  1. Hvilke objektiver bruker du for å få den fine blurry bakgrunnen på bildene dine?
   Kan du si litt om objektivene du har og hvordan de fungerer? 🙂

  2. Hei! Jeg har tenkte å kjøpe en treningsmaskin, 5 minutes shaper!
   Men jeg blir usikker fordi jeg føler at den er litt for god til å være sann!
   Jeg lurte på om du visste noe om den eller om du eller noen du kjenner har den? Eller vet du noe om den?

  3. Kjekt innlegg! Kanskje du vil lage en “how to guide” om hvordan en tar så fine bilder av seg selv og ellers til bloggen, og evt utstyr du bruker eller har med deg?:)

  4. du har sikkert fått spørsmål dette spørsmålet flere ganger, men er ny leser og lurer på hvordan du får tid til både youtube og blogg? Jobber du? Elsker bloggen din forresten! 🙂

  5. Jeg lurte på om hvordan du har så godt kosthold? Og hvordan kan jeg få bedre kosthold? Ville ha blitt glad for svar :)?

  6. Kan du please lage en how to video der du viser ulike måter å trene armene på slik at de blir slankere uten utstyr.
   Hvordan var ditt skoleball hvis du hadde?
   Kan du lage rt innlegg eller video om hvordan man finner sin egen stil?
   Please lag et innlegg ellerno om hva som er sunt men også mettende for magen!?
   DU ER UTROLIG VAKKER! Vært en stor fan av bloggen din lenge!

  7. Hvordan er ditt forhold til Roger når? Har dere kontakt?
   Har du noen tips til å få vekk søtsug?
   Synes du det er greit at blogglesere kommer bort til deg når som helst, hvor som helst?
   Kan du tenke deg dine egne barn i fremtiden?
   Har du noen tanker om hva du vil studere?
   Har tenkt å bo i kollektiv lenge?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg