Skifter tilbake til Norsk på YouTube!

I går var jeg på Nordic Screens kontorene og filmet inn to utrolig morsomme filmer med Lykke Sofie. Hun lager også videoer på YouTube, i samme sjanger som meg. Så når hun var i Oslo sistgang ble vi kjent, og ble enige om at vi måtte lage video sammen neste gang hun var i Oslo. Og nå i helgen var hun endelig i Oslo igjen. Vi hadde ikke planlagt hva vi skulle lage video om i det hele tatt, og vi tok ting veldig på sparket. Men vi fikk lagd to veldig bra og hysterisk morsomme videoer! Skal ikke røpe så mye mer enn at de har juletema. Den første videoen kommer ut på tirsdag, på lykke sin kanal. Den andre kommer på onsdag. 

Det har jo vært ekstremt mye språkdebatt siden jeg la ut videoen om jeg skulle begynne å snakke på engelsk, eller om jeg skulle fortsette på norsk. Planen min var å gå over til engelsk, og jeg lagde jo en treningsvideo på engelsk. Men jeg har forandret meningen min, og jeg skal snakke på norsk igjen. Føler det blir mest riktig i og med at dere som allerede følger meg er norske. Så det var en gladnyhet til dere som er norske og ser på videoene mine! 

I dag har jeg vært på Olivia en tur med June og Donna. Skal vise dere litt mer bilder fra det i morgen. Men ville bare titte innom nå og vise dere dagens antrekk. Som ble et veldig casual søndagsantrekk. Det er vel kanskje første gangen dere ser meg gå med slike type sko? Syns det er veldig deilig å gå med slike sko en gang iblant. Hehe! 

Nelly.com – Jakke

Michael Kors – Veske

Junkyard.no – Bukse

Gina Tricot – Genser

Junkyard.no – Sko

Lindex – Smykke

 

//Innlegget inneholder sponsede produkter og reklamelenker

23 kommentarer

Siste innlegg