NRJ Music Awards og homsebar!

I går hadde jeg det fantastisk gøy! Jeg begynte kvelden hjemme med Stephen, mens vi drakk hver vår flaske vin veldig raskt. Vi rakk kun å vorse i en halvtimes tid, så da måtte alkoholen fort inn! Stephen hadde nemlig fått et par billetter til NRJ Music Awards, og da var han så søt at han spurte om jeg ville være med. Selv om planen min egentlig var å jobbe masse i går kveld, så tenkte jeg bare YOLO. Haha! Hvorfor ikke bli med? Litt spontan må man være!

På NRJ møtte vi mange artister, blant annet søteste Alexandra Joner. Som vi snakket litt kort med før det ble prisutdeling. Det var også en del artister som fremførte et par sanger. Blant annet den “snufs kokaiiiiin”. Så da ble det god stemning!

Videre utover kvelden dro vi på et sted som heter Et Glass. Tror det er et homofilt utested, for det var kun veldig velkledde menn der som var veldig interessert i hverandre. Hehe! Etter mange glass øl tok vi turen bort til Elsker. Det er et homofilt/lesbisk/transeksuelt utested. Selv om jeg ikke er noen av delene, syns jeg det er så gøy å være der! Folk er så søte og inkluderende, og det er alltid utrolig bra stemning der! Dansegulvet er alltid stappfullt med danseglade mennesker som vil ha det gøy!

Må si det kjennes at jeg hadde det så gøy i går. For nå er jeg veldig sliten og dårlig. Kjenner hele kroppen verker. Uff uff, sånn er det dagen derpå! Tror jeg skal ta turen ned på butikken og få kjøpt meg litt “syns-synd-på-meg-selv” mat. Masse junkfood og godteri, kombinert med et par filmer. Dette blir bra!

Hva er planene deres for kvelden?

11 kommentarer

Siste innlegg