Den aller første gangen..

Siden så mange av dere har forespurt om jeg kunne lage et “den aller første gangen” innlegg, sånn som Marthe Borge. Har jeg endelig fått gjort det! Var ganske morsomt å gjenoppleve alle disse rare og morsomme øyeblikkene. Håper dere syns dette er like morsomt å lese, som jeg syntes det var å skrive! Hehe 🙂

Mitt første kyss…
Da var jeg 13 år og gikk i 8. klasse. Husker jeg hadde blitt skikkelig fjortis kjæreste med en gutt i klassen. Vi hadde vært hjemme hos meg med noen venner, og når de skulle dra fulgte jeg gjengen et stykke før hele vennengjengen “tvingte” oss til å kysse. Husker det var veldig flaut, men kjempe søtt. Haha, den gang da!

 

Min første ferieflørt…
Hmm.. Nå må jeg virkelig tenke her! Min første ferieflørt må ha vært da jeg var i Kreta da jeg var rundt 12 år. Husker både jeg og søsteren min ble stupforelska i hver vår greker. Min hadde mørkt hår og blå øyne. Gud så fin han var! Husker vi hang med de hver eneste dag, og siden jeg elsket å snakke engelsk ble jeg oversetter for min søster. Haha!

 

Min første ordentlige kjæreste…
Hmm.. Litt vanskelig å vite hva som hva min første “ordentlige” kjæreste. Men den jeg selv ser på som min første ordentlige kjæreste var en gutt jeg var sammen med i 10 klasse og litt utover 1 VGS. Husker han var veldig kjekk, hadde tatovering og skjegg, også var han litt eldre enn meg. Skikkelig bad ass!

 

Mitt første møte med alkohol…
Åh gud. Tørr jeg å skrive om det da? Når jeg og barndomsbestevenninnen min var 12 år teltet vi ute i hagen hjemme hos meg. Litt utover natten ble vi litt eventyrlystne og dro hjem til foreldrene hennes og stjal litt sprit som vi blandet med shcweppes russian. Husker vi syntes det smakte såå godt! Gode og brisne ble vi også. Har faktisk film på en gammel harddisk fra den kvelden. Alltid morsom å se på! Men gud så rart å tenke på hvor lenge siden det er!

Min første ekstrajobb…
Venninnen min Susanne og jeg begynte å jobbe allerede som 15 åringer. Flinke eller hva? Vi ringte rundt til alle bedrifter, og til slutt fikk vi napp hos et telefonselger firma. Vi fikk 77 kr timer, og nesten ikke noe ekstra i provisjon. Men et sted måtte man jo starte! Husker jeg aldri turte å bruke mitt eget navn når jeg ringte rundt. Så jeg het alltid Sara Larsen (hvis jeg husker riktig!). Det ble mange morsomme dager på jobb. Spesielt når man jobbet med bestevenninnen sin, og masse morsomme kollegaer. Det var forresten der jeg møtte min første “ordentlige” kjæreste.

Min første hjemmefest…
Det var en gang i 9. klasse. Vi var en jentegjeng på rundt 10 stykker som hadde fått søsteren til hun ene i gjengen til å kjøpe inn masse alkohol til oss. Vi gjemte all alkoholen under sengen min i flere dager, før lørdagen endelig kom. Da var hele gjengen boltret sammen på det gamle jenterommet mitt, mens vi drakk oss gode og fulle. På den tiden fikk jeg egentlig ikke lov av foreldrene mine å drikke enda, så vi prøvde virkelig å skjule at vi drakk. Men når den ene etter den andre kom sjanglende opp trappa for å gå på do, var det vanskelig å skjule det. Men jeg har alltid hatt en snill mamma, så istedenfor å bli sint så dro hun på butikken og kjøpe pizza til oss (sikkert for å få oss mer edru, haha!). Dagen derpå hadde en del av jentene konfirmasjonstime i kirken, så da kjørte mamma dem dit, fine og fyllesyke! Det var tider det!


(masse brunkrem, høyt hår, og en altfor posete genser. 16 år og klar for fest!)
 

Mitt første kjæledyr..
Helt fra jeg var liten har vi alltid hatt både katt og hund. Men jeg husker ikke om jeg fikk kanin, marsvin eller hund først. Jeg trooor det var hund. Hunden var en gammel, søt og nydelig Shih Tzu. Jeg overtok henne siden den gamle eieren hennes hadde fått kreft. Rikke var en helt vidunderlig hund. Husker hun sov i sengen min hver eneste natt. Siden hun var så gammel, var hun veldig rolig og bare lå i bagen hele dagen mens jeg hadde henne med på skolen. Kjenner det gjør veldig vondt i hjertet mitt bare jeg tenker på henne. Jeg hadde så mange fine år med henne.

Min første catfight..
Når jeg var yngre var jeg Miss Drama. Så jeg har vært i så mange cat fighter at jeg ikke husker hvilken som var den første. Husker jeg alltid skulle lage drama og yppe på andre. Spesielt igjennom ungdomsskolen. Heldigvis har dette roet seg ekstremt ned etter at jeg ble voksen!

Min første bh…
Jeg husker at jeg var en av de første jentene i klassen som begynte med bh. Ikke fordi jeg hadde størst pupper, eller var den som fikk pupper først. Men jeg husker jeg syntes det så ekkelt ut å gå uten hvis man hadde begynt å få pupper, haha! Så jeg tror det var i 6. eller 7. klasse jeg begynte med bh. Og kjenner jeg meg selv rett så handlet både jeg og barndomsbestevenninnen min bh for første gang sammen! Måtte jo gjøre alt likt. *knis*. Husker vi var først ute med det meste. Både sminke og g-string. Som var en ganske big deal den gangen vi var små. *flaut*

25 kommentarer

Siste innlegg