Princess dress

Da jeg var hjemme hos foreldrene mine i går, mottok jeg en sponsorpakke fra lookbookstore.co. Med blant annet den jakken jeg hadde på meg i forrige innlegg. Og den kjolen som er på disse bildene. Ble helt forelsket med en gang jeg så den! Den er jo så meg som den kan bli! Føler meg nesten som en prinsesse når jeg har den på!

Det som er enda sykere er at den kun koster 300,- kr. Hvor billig er ikke det? Så hvis du skal på juleball snart, og trenger en billig men fin kjole, kan jeg virkelig anbefale denne! Jeg har den i størrelse XS, og den sitter helt perfekt! Er så sinnsykt fornøyd med den! Kjolen kan du kjøpe HER.

EDIT: Fikk en del spørsmål om frakt, toll osv så svarer her 🙂 Lookbookstore.co leverer pakker til hele verden, inkludert Norge. Frakten er gratis (dersom man velger økonomi frakt), og leveringstiden er på ca. 10-20 dager. For meg tok frakten 11 dager. Man kan velge raskere frakt som tar 5-10 dager, men dette koster 29,- dollar (196 norske kroner).

Siden jeg fikk klærne fra lookbookstore.co sponset, så betalte ikke jeg noe toll, siden de fikset det for meg. Men hvis du kjøper for eksempel denne kjolen til 49 dollar (334,- kr) så blir toll og moms på 129,- kr til sammen. Da kommer kjolen på totalt 463,- kr, etter frakt, toll og moms. Du kan selv sjekke på importkalkulatoren hvor mye du betaler i toll og moms hvis du skal handle andre ting fra butikken, HER.

Hva syns du om kjolen?

66 kommentarer

Siste innlegg