Comfy and Classy – Antrekk

I dag har jeg virkelig vært frøken effektiv! Klokken 8:00 spratt jeg opp av sengen og hev i meg en kaffe, før jeg sminket meg og fikset håret. Dere jenter vet jo hvor lang tid sånt tar! Etter at jeg var ferdig med å fikse meg spilte jeg inn en video til dere. I morgen er det jo video-onsdag. Så da må videoen spilles inn i dag! Røper ikke hva videoen handler om helt enda. Men kan si at det er i kategorien trening. Så nå kan dere glede dere!

Har også rukket å ta et par bilder til dere av dagens antrekk, som dere kan se under 🙂 Ble en liten blanding comfy og classy i dag! Syns det er så behagelig å gå med slike skjørt som det jeg har på meg. Ta på et par strømpebukser også, så er man klar for vinterkulden! Eller høstkulden kan jeg vel heller si. For vinteren har ikke lurt seg til Oslo enda. Den har kanskje kommet til noen av dere?

Nå skal jeg straks opp til Nydalen på Nordic Screens sine kontorer. Skal få litt hjelp til et par “backstage” ting i dag. Er jo veldig mye jobb med en blogg, som man kanskje ikke ser på bloggen. Så da er det greit å få litt hjelp! Nå må jeg nesten løpe. Ønsker dere en fin-fin dag videre! ♥

 

31 kommentarer

Siste innlegg