Ukens spørsmål #50

Hei stina!Jjeg er din sørste fan:) har du falske pupper eller er de ekte? bruker du falske vipper? jeg trener annenhver dag også går jeg på turning. kan du lage en innkjøpsvideo snart?
– Hei! Så koselig å høre 🙂 Haha, puppene mine er nok ekte. Akkurat nå bruker jeg vippe extensions, men pleier ikke å gjøre det til vanlig. Kan prøve å få til en innkjøpsvideo snart!

 

Hvilke klesbutikker handler du mest på ? Og hvilken sminke anbefaler du? Jeg syns du er så utrolig pen og veldig fine klær 🙂
– Tusen takk 🙂 Jeg handler veldig mye på Bik Bok, Cubus, WOW, og Nelly.com.

 

Elsket trenings-bhen din. Hvor er den fra?
– Liker den veldig godt selv! Den kan kjøpes HERFRA.

Hvilke øvelser bruker du når du trener mage?
– Jeg trener ingen spesifikke mageøvelser. Men i veldig mange av øvelsene jeg har i treningsprogrammet mitt, er magetrening involvert.


Utforsker du alt mulig før du faktisk kjøper produketene/varer? Lissom, syns du det er greit å spise dyr som du veit ingenting om, eller er du bare en motstander av pels?

– Jeg er dessverre altfor dårlig til å undersøke ting grundig. Jeg prøver å kun spise norsk kjøtt, siden dyr i Norge blir behandlet bra. Prøver også å kun bruke produkter som ikke tester på dyr.

Flotte bilder! Hvor er den fine toppen fra?
– Takk 🙂 Den er fra Bik Bok.

 Hvorfor har det tatt så lang tid før du har svart på ukens spørsmål? Hvorfor svarer du ikke på konstruktiv kritikk, men bryr deg heller om så kalte “haters”? Føler du at du tar “vare på” leserne dine? Blir veldig skuffa hver gang jeg legger igjen en kommentar hvor jeg lurer på noe, føler jeg sjeldent får svar..
– Jeg pleier som regel å svare på spørsmålene deres en gang i uken, i et eget innlegg. Det er jo mange av dere som lurer på samme ting, så syns det er best å gjøre det sånn. Vet jo også at mange av dere liker å lese “ukens spørsmål” innleggene jeg skriver, for da blir dere kanskje litt mer kjent med meg i tillegg til at dere får svar på ting dere lurer på 🙂 Syns ikke akkurat at jeg pleier å svare “haters” så mye akkurat. Så skjønner ikke helt hvor du får det fra. Syns jeg tar vare på leserne mine ganske godt i og med at jeg har ukens spørsmål, i tillegg pleier jeg som regel alltid å lage innlegg og videoer som dere ønsker at jeg skal lage.

 

Hvilken størrelse har du i den jakken? Skal bestille en selv, bruker mye L/Xl. Så er litt usikker om den er passe, liten eller stor i strl? 😮
– Jeg har den i strl XS. Den er ganske “riktig” i størrelsen 🙂 Kan kjøpes HER.

Hva syntes om at unge jenter helt nede i 11 års alderen driver med selvskading?
– Det syns jeg at er helt forferdelig trist. Ingen uansett alder burde gjøre noe sånt. Hvis man har det så forferdelig at man føler at selvskading kan hjelpe, anbefaler jeg deg å heller snakke med noe. En forelder, en venn, en lærer eller noen andre. Å kutte seg selv er aldri en løsning.

Hvordan var det du ble modell?
– Det begynte med at jeg var med i en modellkonkurranse som het The Norwegian Beauty. Derfra jobbet jeg egentlig bare videre, og fikk kontrakt i Starlet etterhvert.

Hvordan har du det fortiden? Hilsen en stoor fan, elsker deg!<3
– Takk som spør søte du! Jeg har det faktisk veldig bra. De siste ukene har vært litt vanskelige. Siden jeg har flyttet fra eksen etter at vi gjorde det slutt. Men føler jeg endelig er virkelig forbi det. Så begynner endelig å ha det veldig bra!

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

21 kommentarer

Siste innlegg