Forbedringer på kun 2 uker!

Da var ukens tredje treningsøkt fullført! Det er så deilig å kjenne og faktisk se at treningen fungerer. De siste 2 ukene har jeg vært veldig flink med både treningen og kostholdet. Og det gir virkelig resultater! Nå skal det sies at jeg hadde et ganske godt utgangspunkt fra før av, og endringene er ikke ekstreme akkurat. Men litt endringer er det, og mer skal det bli!

Nå har jeg endelig kommet godt inn i programmet, og øvelsene begynner virkelig å sitte. Så fra neste uke skal jeg sette repetisjonene ned fra 12 til 8, så jeg kan kjøre på med tyngre vekter, for å bygge mer muskler. Dette blir så gøy og spennende! Kjenner det klør i fingrene etter å komme igang med neste økt. Så stor treningsglede som jeg for tiden, kan jeg ikke huske å noensinne ha hatt. Og det er en fantastisk følelse!

I dag ble treningen slik:

Knebøy: 27,5 kg * 12 repetisjoner * 3 runder = Totalt: 990 kg.

Brystpress på skråbenk: 8 kg * 12 repetisjoner * 3 runder = Totalt: 288 kg

Roing med manual: 10 kg * 12 repetisjoner * 3 runder = Totalt: 360 kg

Arnold press: 4 kg * 12 repetisjoner * 3 runder = Totalt: 144

Hoftehev på matte: 6 kg * 12 repetisjoner * 3 runder = Totalt: 216

Bulgarsk utfall: 2 kg * 12 repetisjoner * 3 runder = 72

Bakover spark: 12 repetisjoner * 3 runder

Grunnen til at jeg skriver totalen er fordi det er det totale antall kilo man løfter i en øvelse. Så det prøver jeg å øke for hver uke, og noen ganger for hver trening. Men det er forskjellig fra øvelse til øvelse. Sånn som knebøy er jeg ganske sterk i, så den kan jeg øke en god del mer i, enn jeg kan i arnold press, som jeg ikke er like sterk i.

Tidligere i dag var jeg innom biblioteket og leide et par treningsbøker, så de skal jeg lese litt i etterpå. Syns det er så gøy å lære enda mer om trening og kosthold. Så slike bøker elsker jeg å lese! Ønsker dere en fin-fin fredagskveld videre, og en god helg ♥

Har du trent i dag? Hvis ja, hva har du trent?

30 kommentarer

Siste innlegg