8 Chick flicks du bør se!

Er det èn ting som alltid får meg i godt humør så er det chick flicks. Masse humør, litt gråting, kjærlighet og masse drama. I love it! Jeg tørr vedde på at jeg ikke er den eneste som elsker chick flicks. Am I right? Derfor har jeg funnet 8 av mine favoritt chick flicks filmer, som dere burde se! Nå på høsten/vinteren har vi alltid litt ekstra tid til å se på filmer, så her er 8 anbefalinger.

Alle filmene kan sees på Netflix (med unntak av the other woman).

Heartbreakers – En mor og datter er lykkejegere, som ikke skyr noen midler for å kunne lure rike menn.

Mean girls – Dette er den ultimate jentefilm. Har du ikke sett den enda, må du se den asap! Filmer byr på intriger, ødeleggelse av den populære gjengen, jentedrama, kjærlighetsdrama, og mye mer!

Confessions of a shopaholic – Shopoholikeren Rebecca finner seg en jobb, for å betale ned sine skyhøye shopping regninger, hvor hun blir forelsket i en rik entreprenør.

The other woman – Da tre kvinner finner ut at mannen i dems liv er den samme mannen, finner de på en plan for å ta hevn på den utro’e drittsekken.

Hardbreakers – To single blondiner på sjekker’n. Mange latterkuler på vei!

Bachelorette – Da tre venninner blir bedt om å være brudepiker for en jente de pleide å erte på ungdomsskolen, blir det en minneverdig kveld, kvelden før bryllupet.

Legally blonde -Dette er virkelig en av mine all-time favorittfilmer. Den er så jentete og rosa som en film kan bli, og jeg elsker det. Med Reese Witherspoon i hovedrollen som den blonde rikmannsjenta som begynner på college får man er reall dose humør.

Material girls – To riksmannsjenter som er vandt med å få alt servert på et sølvfat, får verden snupp og ned når kredittkortet blir tatt fra dem.

 

– Har du sett noen av filmene? Hvilke er dine favoritter?

12 kommentarer

Siste innlegg