Favoritter fra Victoria’s secret

Helt siden jeg var i London tidlig vår, har jeg hatt helt dilla på Victoria’s secret produktene. Hver gang jeg har vært i utlandet og på en flyplass der de selger produktene, har jeg hamstret masse. Men nå trenger jeg ikke hamstre lengre når jeg ute og reiser! For nå kan jeg endelig klikke produktene rett hjem fra pc’en, og jeg slipper å betale masse i toll.

Fordi jeg kan endelig kjøpe mange av produktene fra Victoria’s secret på bangerhead.no. Det er en norsk nettside, så man trenger ikke betale tollavgift og dyr frakt. Faktisk får man gratis frakt hvis man handler over 500 kr. Hvor bra er ikke det?

Jeg har funnet 3 favoritter fra Victoria’s secret som de selger hos bangerhead. Som jeg tenkte jeg kunne tipse dere om! Du kan forresten se alt de selger fra V.S HER. Alle produktene er mye billigere enn jeg hadde trodd også. Så stor tommel opp for det!

Begge body lotionene inneholder Aloe Vera, havre, vitaminer og antioksiden E og C. De gir utrolig mye næring og fuktighet til huden. Kremen absoberes fort, og gjør huden myk og smidig.

Strawberries & Champagne, Body Lotion –
Dette er min absolutt favoritt body lotion. Den lukter jordbær og champagne. Kan kjøpes HER.

Pure Daydream –
Denne body lotion dufter orkide og rosa vinbær. Kan kjøpes HER.

Mango Temptation – Denne body sprayen dufter fantastisk mango og hibiskus. Jeg pleier å spraye den på om morgenen, for en oppsfriskende følelse. Body mist er en “svakere” versjon av vanlig parfyme, og man kan spraye den på hele kroppen. Kan kjøpes HER.

annonselenker

19 kommentarer

Siste innlegg