Preworkout, fylla og Baroque

I går hadde jeg en veldig morsom tur på byen med min kjære Nora, aka Longoria. Vi har ikke vært ordentlig ute på byen sammen, på altfor lenge. Så nå var det virkelig tide med en ordentlig tur ut sammen! Vi startet kvelden på The Broker, som ligger i Bogstadveien. De har så utrolig gode drinker der, så vi ble sittende noen timer, mens vi skravlet om alle verdens ting. Mest jenteting da. Gutter og sånt, hehe!

Etterhvert begynte vi å bli litt sultne. Eller Nora var sulten, og begynte å snakke om å stikke på en restaurant. Før vi visste ordet av det kom servitøren bort med en forrett til hver av oss, “on the house”. Så den servitøren har virkelig lest tankene våre. Hehe! Ikke nok med det, men de kom med en dessert til oss litt etter også. Så snilt og hyggelig. Stjerne i boka der, The Broker!

Etter en god del drinker dro vi videre på et vors hos en venn av meg på Frogner. Hvor jeg blant annet fikk en liten pre-workout. Haha, tror den må ha gjort susen! For jeg pleier alltid å bli kjempe trøtt når jeg er ute på byen. Men i går ble jeg ikke trøtt før klokken nærmet seg 4. Etter en god del drinker på vorset, stakk vi til Baroque Bygdøy Allè. Har vært der en gang før på lanseringsfesten til Kjærlighetsredet. Så visste sånn noenlunde at det pleide å være bra der. Og i går var intet unntak. En fullstappet bar med masse herlige mennesker, som alle var klare for å feste!

Alt i alt ble det en utrolig bra kveld på byen. Og det kjennes godt i dag. Akkurat nå har jeg lagt meg godt under dyna, med godteri, vann og “New Girl” på Netflix. Så her kommer jeg til å ligge i dag. Hehe! Noen av dere som var ute i går? Eller tok dere det rolig?

9 kommentarer

Siste innlegg