Min Halloweenfeirig

På fredag feiret jeg Halloween med søteste June og hennes roommate Ane Marte. Vi sminket oss og vorset først i kollektivet hos June. Før vi stakk videre på et annet vors hos en venninne av Ane Marte. På bussen på vei til vorset møtte vi på mange andre som virkelig hadde kledd seg ut! Så en gutt og en jente som hadde masse gull glitter i hele ansiktet. Tenk det må være vanskelig å få av dagen derpå? Haha!

 På vorset hadde vi en drikkelek som var en slags ordlek. Man skulle si et ord, og bokstaven som ordet sluttet på skulle den ved siden av deg si et ord som begynte på den bokstaven. Og hvis man ikke fant på et ord innen 5 sekunder, så måtte du drikke en slurk alkohol. Fant ut at det er sykt mange ord som slutter på bokstaven E. Så hver gang det var min tur klarte jeg å si de samme ordene, og måtte drikke! Hehe!

Utover kvelden dro vi på et sted som heter Gudruns. Det ligger rett ved kondomeriet i Karl Johan. Det er helt sykt, for på dagen kan man ikke se at det er et utested der. Når jeg kom inn ble jeg helt sjokkert over hvor stort det var, hele 3 etasjer!

Nå må jeg kjappe meg med å blli ferdig. For nå skal jeg nemlig i dåp til tanteungen min, Cornelia. Vi blogges senere! ♥

19 kommentarer

Siste innlegg