Støtt kampen mot brystkreft!

Oktober er måneden hvor brystkreft blir satt ekstra i fokus. Det blir samlet inn masse penger hvert år til brystkreftforskning. Brystkreft er den vanligste formen for kreft blant kvinner, og derfor er det ekstra viktig at denne type kreft blir forsket på. Så mye som hver 12. kvinne opplever å få brystkreft i løpet av livet sitt. Så det sier vel sitt om hvor mange brystkreft rammer.

Jeg syns det er helt fantastisk at det samles inn så mye penger til brystkreftforskningen hvert år. Det hjelper utrolig mange kvinner i hele Norge. Hvis du ønsker å lese mer om brystkreft, risikofaktorer, selvundersøkelse, osv kan du lese på brystkreftforeningen.no.  

Siden 2011 har Eos jobbet aktivt for å støtte og promotere bevisstheten rundt brystkreft. Nå i oktober selger de det rosa kitet som er på bildet over, med to leppomader og en håndkrem, og gir 100% av overskuddet til brystkreftforsking. Jeg syns dette er et fantastisk tiltak, som kommer til å tjene inn mye penger til forskningen. Vær med å støtte brystkreftforskingen du også!

Tips: Bruk rosa denne måneden for å vise din omtanke til de som er rammet av brystkreft, og deres pårørende!

14 kommentarer

Siste innlegg