Video: Hvordan få perfekte øyenbryn

Den siste tiden har jeg fått mange spørsmål av dere, om hvordan jeg fikser øyenbrynene mine. Når det kommer til øyenbryn er det veldig lett å gjøre mange feil. Tro meg, jeg har selv prøvd og feilet når det kommer til dette. Øyenbryn er veldig viktige for å ramme inn ansiktet riktig. Søk på “celebrities without eyebrows”, hvis du ikke tror meg. Hehe! Uansett, her er en liten video til dere hvor jeg viser dere hvordan jeg fikser brynene mine. 

37 kommentarer
  1. det ble sykt fint, og du er så pen! kan du lage en video om hvordan bronzer du bruker og hvordan du tar det på?

  2. Ikke det jævligste jeg har sett, men så utrolig lang ifra perfekte bryn. Først og fremst må du ikke tegne brynene så mørke som du gjør innerst ved øynet, det ser så ekstremt unaturlig ut, uansett hvor mørke bryn man har så skal de aldri være så tegnet på innerst. Det skal se ut som du har øyenbryn og ikke ut som en tegning på ansiktet. Og på siden hadde det vært en god idee å tegne litt tykkere bryn eller kanske la være å nappe bort alt? Greit at du ser ok ut med sminke på, men med en gang du tar av sminken har du jo bare halve øyenbryn. Hvis du vil se fake ut så kjør på da, men det som er perfekt er helt klart det å se naturlig vakker ut.

  3. Tusen takk for et veldig bra tips! Med en gang videon var slutt, gjekk jeg inn på badet for å prøve denne metoden. Resultatet ble overaskende fint 🙂 Jeg har aldri hatt spesielt fine bryn, men nå var det ingen problem. Har sett flere slike tips, men har aldri fått det til, men denne gang fynket det. Du er jammen god Stina :)) Forsett med slike videoer og tips!

  4. Veldig gode tips! Blir aldri helt fornøyd når jeg fyller inn brynene mine, men heretter skal jeg prøve dette. Veldig bra at du anbefalte øyenbrynsblyant 🙂 Elsker håret ditt! Du er mitt forbilde! Stå på! 🙂

  5. Enig med Selma! Altfor hard kant i begynnelsen på øyenbrynet. Gå på youtube og søk på Lauren Curtis og se hvordan perfekte øyenbryn faktisk ser ut 🙂 Og det er ikke snakk om noe hat som du svarte Selma, men fakta 😉

  6. Jeg er veldig enig med det selma har skrevet, men fortsatt ikke det jævligste jeg har sett nei !! Hadde vært mye værre om du ikke er pen i helheten :-):-) gå inn på instagramprofilen til hendrix hair for noen gode tips, de er superflinke
   Men Stina , du tåler ikke litt kritikk når du skriver en offentlig blogg? … Sikter til “hater much “

  7. Altså dette er ikke ment som en slem komentar så ikke ta det slik, Men alt jeg mener er å bruke ordet ”perfekt”, det burte man ikke bruke, for man har hvert sitt syn på hva som er ”perfekt”. Men bryna dine kler deg, du ser fantastisk ut. Så ikke ta det ille opp.
   Ha en flott kveld videre. 🙂

  8. heihei! helt enig med selma, øyenbrynene dine er ikke akk som de skal være! selma er ikke hater bare hun sier at du gjør noe feil? og et tips til er å ikke lysne stemmen din i videoene dine

  9. Hei! Bare et tips her til alle som bruker denne blyanten. Viste du at H&M sin øyenbryns blyant som du bruker, stopper blodtilførselen rundt det område den blir påført på? Dette skjer når du bruker den til vanlig. Altså den misker hårvekst og gjør at hårene fallerer av. Det er grunnen til at det ikke voker ut nye hår. Av egen erfaring, min søster og 5 kusiner, har alle opplevd å miste mye hår av denne blyanten fra H&M over flere år. Enten man klør litt forsiktig ved brynene eller påfører foandation faller de av litt etter litt. Så nok var nok. Nå har vi alle sluttet å bruke den, og brynene har endelig blitt like tykke som Cara sine!
   Dette er et billigprodukt av en grunn. Du får det du betaler for 🙂 Råder alle til å slutte å bruke den, invistere heller i en litt dyrere en.

  10. Du som legger ut videoer og slikt, og du har en offentlig blogg, da må du seriøst klare ta i mot kritikk, og di brynene dine er langt i fra perfekte, du bør sjekke ut , Nikkietutorials, Lauren Curtis og shaaanxo der har du perfekte bryn. Og en del du kan lære til neste gang du legger ut videoer. Så det at du sier hu selma er en hater fordi hu da ikke likte Bryna dine, så kanskje du bør gå litt i deg selv og tenke deg om hva du skriver til dine lesere, for på akkurat den måten så mister du lesere fort.

  11. Hei!
   Jeg synes du var ganske flink i videoen jeg. Til de som sier over her at brynene dine starter for “hardt” i starten, aner ikke hva de snakker om. Dette er helt avhengig av ansiktsform, hårfarge osv. Du som har så mørkt hår og markerte kinnben, gjør det ingenting at kanten er litt skarp. Det finnes jo såklart en mellomting! Når det er sagt, for å få et enda mer naturlig resultat ville jeg brukt øyenbrynspudder og en god øyenbrynskost, slik at istedenfor å tegne brynene, lager du “hår” med kosten og pudderet. Viktig da at det er øyenbrynspudder og IKKE øyenskygge som mange bruker. Det forsvinner jo etter bare noen minutter.
   Til syvende og sist vil jeg bare referere til det siste du sa med at de med lyse bryn kan nappe den formen de vil ha og så farge, – for guds skyld, gjør det omvent! Man skal ALLTID farge brynene før man napper. Når du napper så trekker en mest sannsynlig med seg hele hårsekken, og da åpnes poren i huden. Det som skjer da er at fargen KAN trekke så langt ned som i dermis (det andre hudlaget), og dette kan skape store irritasjoner og skade håret for alltid. Selvom en tror det, så får man faktisk aldri mer hår enn det man har, for de hårsekkene man har er utviklet i forsterlivet. Håret kan endre fasong og tykkelse, men ikke mengde. Bare et lite tips!
   Ellers synes jeg du har fine bryn, og veldig fint at du har en viss peiling når du lager en slik video. Veldig flott gjort, og det er sikkert mange der ute som får nytte av de gode tipsene du kom med! 😀 Lykke til videre, du er super!
   Klem fra meg!

  12. Skjønner ikke hvorfor folk klager sånn. Har dere noen gang tenkt på at folk tenker forskjellig.?? Hva som er perfekt for deg betyr ikke at det trenger og være perfekt for andre. Men stina sine bryn og tipsene hun gir er veldig bra. Stina ser fantastisk ut. Og har mye gode råd og komme med. Jeg personlig syns brynene til stina er perfekt. I stede for og komme med så mye kritikk kan ikke dere heller bare ignorere det? Alt er ikke perfekt for alle. Stå på Stina du er kjempe flink 💋❤️💖

  13. heii! Utrolig fin video, bloggen din har hjulpet meg med så mye! Du har masse fine tips og du er en stor inspirasjon for meg innen trening og mote. Men jeg lurer på en liiiten ting’ og det er hvordan finne en farge som passer til bryna dine!? Jeg har ganske grå brun aktige bryn,og jeg vil tegne på de men vet ikke hvilken farge.. Håret mitt er brunt (lik farge som kristine ullebø)

  14. Ganske enig med det Tina1 skriver, måten du skriver til leserne dine på av og til – gjør at du mister dem.
   Ikke noe hat fra min side, leser deg daglig jeg, har bare lagt merke til den krasse tonen din av og til.

  15. Jeg er en jente som har tatt vekk alt av hår på brynene, jeg kunne ikke blitt mer førnøyd med resultatet når det vokste ut igjen, så du har ikke PEILING på hva du snakker om.

  16. Bra video Stina 🙂 Men perfekte øyenbryn er det vel ingen som har. Og en viktig regel når det kommer til bryn er at de ikke er tvillinger men søstre, det er umulig å få begge bryna helt hundre prosent like.
   Ville også anbefalt en tynn øyenskygge børste til å måle hvor du skal starte, hvor brynet skal gå opp å hvor det skal ende, istede for et kort. Enig med deg i at en penn blir for tykk, men mye enklere med håndtaket på en kost.
   Det at mange sier at brynene dine er for mørk på starten mener jeg er bullshit, syns du har veldig fine bryn. Selv varierer jeg hva jeg gjør, og ofte har jeg like mørke bryn over hele, fordi jeg er så mørk at det passer meg 🙂
   Ellers vil jeg legge til at det er dumt å anbefale et produkt som er gått ut av produksjon, øyenbryns blyanten fra H&m produseres ikke lengre dessverre.

  17. Har du noe erfaring med øyebryunspudder? :S Farger bryna mine mørkere, men føler ikke de blir “tette” nok, og det ser ikke bra ut med blyant på meg :/

  18. Det der er langt ifra perfekte bryn, bare så det er sagt. Du snakker som om du tror du er en proff makeupartist, men du er nok dessverre ikke proff i alt 🙂

  19. Du må ikke tro at dette er en hat kommentar, men må bare få sagt hva jeg mener. Jeg er lært opp av Fred Hamelten, altså verdens beste brynsartist. Dette med å måle brynene fra nesa er rett ¨slett en myte. Se for deg om en afroamerikaner som har veldig bred neste skal måle opp, det hadde jo sett forferdelig ut. Ville også anbefalt brynsskyggen til Fred Hamelten, veldig fin i fargen og sitter utrolig lenge! En stor favoritt blandt kunden våre. Også et tips er at øyenbryn aldri ska ha en varm farge, gå for en kald farge, mye penere til ansiktet. Ville anbefalt alle å gå på Fred Hamelten sine hjemmesider, finne en elev og få hjelp fra de. Vil endre utseende ditt totalt. Utrolig hva hans teknikker kan gjøre. Til og med med de som har lite bryn.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg