Antrekk og resultater

Husker dere da jeg i forrige uke skrev at jeg hadde vært hos kiropraktor for å sjekke ryggen og nakken? Jeg har nå vært der noen ganger, og fått resultatene fra testene som ble tatt. Det er ikke rart jeg har hatt vondt, for å si det sånn. Når vi så på røntgen bildene av nakken min fikk jeg nesten hakeslep. En vanlig nakke skal gå i en slags s til den ene siden, mens vi nakke gikk helt motsatt. Sprøtt eller hva? 

Har en stygg følelse av at det er fordi jeg var i en bilkollisjon for et par år siden. Der en stressa dame kjørte rett inn i siden jeg satt i bilen min, med sin svære SUV bil. Og siden jeg ikke har fått gjort noe med det før nå, har det blitt mye verre. Så nå må jeg gå til kiropraktor 3 ganger i uken en stund, før vi trapper ned til to ganger i uken, også en gang i uken, osv. Det kommer ca til å ta et par år før jeg er helt fin igjen. Selv om smerten er på god vei bort allerede. Og takk gud for det, for det her har vært vondt!

Nå skal jeg lage litt middag til Roger og meg, også blir det litt tv kos etter det. Må passe på å være masse sammen, siden han snart skal offshore igjen. Gjett om jeg gruer meg! Har blitt så vandt meg å være sammen hele tiden, at man helt glemmer hvordan det er å ikke være med hverandre. 


Converse – Sko  //  WOW – Kardigan  //  Cubus – Bukse 

H&M – Genser  //  Daniel Wellington – Klokke

22 kommentarer

Siste innlegg