Ut av feriemodus

I dag er det mandag, og dere vet hva det betyr? Ny uke og nye muligheter! Denne mandagen er litt spesiell for meg siden Roger er ferdig med sin ferie. Så da er jeg også ferdig med min “ferie”. Nå er det tilbake til gode gamle rutiner, og stå opp 08:00 hver morgen. Gleder meg veldig til å komme inn i rutiner igjen. Den siste tiden har jeg gått helt i feriemodus, og da har det blitt veldig sene kvelder og altfor mye usunt. 

Kjenner at kroppen er veldig lei alt det usunne. For sent på lørdag ble jeg skikkelig dårlig, og jeg har vært i ganske dårlig form siden det. Det har gått litt opp og litt ned, og i natt var jeg virkelig ikke i toppform. Rennende og tett nese, vondt i hodet og alle ledd i kroppen og sår hals. I natt slet jeg skikkelig med å sovne, og jeg våknet sikkert 5-6 ganger. Så jeg sov litt ekstra lenge på morgenen i dag for å ta igjen det tapte. Ikke noe vits i å sluntre med søvnen hvis man vil bli frisk! Hadde tenkt meg på trening i dag. Er skikkelig gira på å starte ukas treningsøkter. Men tror jeg burde vente et par dager før jeg kommer meg på gymmet. Helsa kommer først! 

Håper dere har hatt en fin helg, og jeg ønsker dere en flott uke! Dere må se på Det Nye jenta på TV2 bliss i kveld 21:00. Jeg trooor det er denne episoden jeg er med på. Vet ikke hvor mye dere får se av meg fra castingen, men gøy om dere får se meg litt da. Blir sikkert superkleint og rart å se meg selv på tv. Får alltid litt angst for sånt, men man må huske at tv er tv, og ikke virkelighet. Hehe 🙂

20 kommentarer

Siste innlegg