Daikai wellness retreat

På fredag var Roger og jeg på Daikai wellness retreat i Oslo. Vi var så heldige at vi fikk sponset behandling av de. Både ansiktsmassasje og fullkroppsmassasje. Det var helt fantastisk deilig! Har aldri prøvd kinesisk massasje før, men dette var veldig godt! Det var så deilig og avslappende.

Behandlingen vi fikk var på 90 minutter. Først 60 minutter med kinesisk aroma massasje, etterfulgt av 30 minutter ansiktsmassasje. Gud så fantastisk det var! Kan ikke forklares engang! Jeg syntes ansiktsmassasjen var aller best. Da fikk jeg slappet av og løst opp alle knuter i ansiktet. Man får en helt utrolig fin glød i ansiktet etter en slik behandling. Etter behandlingen klarte jeg ikke å lage “sinna-rynke” fordi ansiktet mitt var så avslappet! 

Når man kommer til Daikai er det som å komme ned til Kina. Rolig og avslappende musikk overalt. Det er så sykt stor forskjell på en behandling på et sted som dette, hvor omgivelsene tar deg til et annet sted. Enn en behandling som er på noe som ligner på et legekontor. Jeg ble nesten sjokkert når jeg var ferdig med behandlingen og kom ut i Oslo igjen. Hadde helt glemt at jeg var i Oslo!

Hvis du syntes dette hørtes spennende ut vil jeg anbefale deg å sjekke ut hjemmesiden til daikai for å lese om flere behandlinger, og for å bestille time. Jeg kan virkelig anbefale Daikai wellness retreat.  

19 kommentarer

Siste innlegg