Ukens spørsmål #46

Jeg så deg nettop i en reklame for den nye jenta eller noe sånt?kan du forklare hvorfor? eller er det hemmelig?
– Jeg var på casting for det nye jenta starten av juni. Men jeg gikk dessverre ikke videre. Jeg tror de skal vise alle castingene på tv, så det er nok derfor jeg er på reklamen. Kjenner jeg gruer meg litt til å se intervjuet hvis det kommer på tv. Jeg blir alltid så tullete og får plutselig veldig god selvtillit på sånne ting. Haha, så blir gøy å se hvordan jeg blir fremstilt. Men man må jo huske at tv er tv og ikke virkeligheten. 

Hvilken linse bruker du?
– Jeg bruker 50mm 1,4 linse. Den koster ca 2700,- kr. Men den er absolutt verdt det hvis man tar mye bilder og ønsker å ha god kvalitet på bildene! 

har du noen gang tenkt på å slette bloggen? 
– Har aldri tenkt på å slette bloggen. Det ligger masse minner og bilder som jeg kun har på bloggen. I tillegg elsker jeg å blogge fordi det gir meg så mye. Men har selvfølgelig hatt dager som jeg har hatt lyst til å slutte å blogge. Men det går fort over 🙂

Kunne du tenkt deg å være personlig trener for en leser av bloggen din for en uke? Hatt det som konkurranse eller no?
– Jeg har ingen utdannelse som personlig trener, så det ville jeg ikke gjort. Jeg kjenner min egen kropp godt og mange treningsprinsipper, så jeg klarer godt å trene min egen kropp og gi andre tips. Men å gi pt time til noen er nok litt utenfor min sone 🙂 Hehe!

Et spørsmål til neste gang: Hva heter hundene? Du bruker uttrykket “hundene”, men jeg har vel egentlig bare sett en av dem.
– De heter Bruno og Tessa. Tessa har vi hatt siden jeg gikk i 8. Klasse og Bruno har vi nettopp fått. 

Tessa


Bruno

 

Hva gjorde sånn at du fikk lyst til å blogge? 
– Jeg begynte å blogge fordi jeg holdt på som modell på hobby basis, og ville ha et sted som jeg kunne legge ut bilder fra photoshoots osv. Men jeg ble fort bitt av bloggbasillen og nå elsker jeg å blogge om mote, fritid og trening. 


Hvordan møttes du og Roger?
– Vi møttes først på jazz festivalen i Kongsberg. Men rakk ikke å snakke så mye. Men vi holdt kontakten og noen få uker etterpå var det tivoli i Vestfossen der Roger bodde før. Jeg stakk på tivoliet sammen med fetteren min også møtte vi på Roger og var med han på tivoliet. Jeg var betatt av Roger helt fra starten av, og vi fant på noe med hverandre hver dag fra den dagen. Siden har vi holdt sammen 🙂


Har lest at du spiser en del frozen yogurt, lager du den selv og hvis det er tilfelle hvilken oppskrift bruker du?
– Jeg lager den ikke selv. Den jeg kjøper er fra Dugg og kan blant annet kjøpes på Kiwi. 

Hva er favorittmaten din?
– Hmm. Det blir vanskelig å velge bare en rett! Men jeg er veldig glad i sushi, taco, rakfisk med tilbehør, tikka masala og indrefilet av reinsdyr. 

Hvor er den fantastiske gule blazeren din fra og er den fremdeles i butikk? 
– Jeg kjøpte den på Zara når jeg var i London i vår. Men har ikke sett den på noen Zara butikker i Norge. Så tviler på at de har den lengre.

 

Hvor pleier du å kjøpe treningstøyet ditt, og hvor/hvordan får du inspirasjon til å trene?
– Jeg syns H&M har mye bra treningstøy til en billig penge. Ellers har Ellos.no og X-life.no også veldig mye bra treningsklær. Når det kommer til inspirasjon til å trene får jeg det mest fra hverdagen. Det er ofte at jeg kjenner meg svak og at jeg ikke klarer så mye, og da er trening en god hjelper. Kjenner på kroppen min at jeg har blitt mye sterkere og jeg orker mye mer etter at jeg startet å trene. 

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

20 kommentarer

Siste innlegg